Glumica Eva Longoria trenutno se nalazi u Parizu, gdje snima kampanju za modnu kuću Balmain. Prije odrađivanja poslovnih obveza Eva je prošetala gradom odjevena u "mrak" odjevnu kombinaciju s daškom rock šik stila.

Galerija Eva Longoria u gležnjačama na visoku petu i tajicama - 9 Eva Longoria u gležnjačama na visoku petu i tajicama - 2 Eva Longoria u gležnjačama na visoku petu i tajicama - 5 +5 Eva Longoria u gležnjačama na visoku petu i tajicama

Za opuštenu šetnju Parizom 43-godišnja Eva Longoria odabrala je minimalističku, crnu odjevnu kombinaciju – pulover, tajice i gležnjače na deblju visoku potpeticu. Pulover s resama i poderanim dijelovima modne kuće Balmain Eva je kombinirala uz obične crne tajice i klasične crne gležnjače s debljom potpeticom, jesenski model obuće omiljen među ženama.

"Darkerski" jesenski outfit Longoria je upotpunila malom crnom torbom, crnim sunčanim naočalama te okruglim srebrnim naušnicama i srebrnim lančićem.

Eva Longoria u gležnjačama na visoku petu i tajicama - 1 Eva Longoria u gležnjačama na visoku petu i tajicama (Foto: Profimedia)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju