Eva Longoria uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima – bez obzira pozira li na nekom glamuroznom crvenom tepihu ili u „svakodnevnoj“ odjeći obavlja dnevne obaveze.

Galerija Eva Longoria ljubiteljica je jednostavnih i nosivih modnih komada Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 2 +3 Eva Longoria u prozirnim štiklama

Latino ljepotica ljubiteljica je klasičnih modnih komada koje razigrava zanimljivim detaljima. Pokazala je to i svojim posljednjim street style izdanjem na ulicama Beverly Hillsa.

Eva Longoria snimljena je u zelenim hlačama s postraničnim džepovima visokog struka koje je zauzdala remenom, a sparila ih je s jednostavnom bijelom majicom dugih rukava te efektnom torbicom koju je nosila preko ramena.

Eva Longoria u dugačkom kombinezonu i natikačama - 5 Eva Longoria: Obožavane natikače koje bi od ortopeda dobile veliko ne

Izdanjem su pak dominirale takozvane „gole“ štikle napravljene od prozirnog materijala koje vizualno produžuju noge. Unatoč tome, dijele žene na društvenim mrežama kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

I dok neke dame obožavaju nositi ovakve modele koje u potpunosti otkrivaju stopalo, druge ih izbjegavaju u širokom luku.

Kojem taboru vi pripadate?

Biste li nosili prozirne štikle?

glasova:

Eva Longoria - 1 Eva Longoria u prozirnim štiklama (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju