Eva Longoria na crvenom tepihu uvijek izgleda glamurozno i tip-top sređeno, ali u privatnim trenucima slavna glumica preferira opuštena modna izdanja.

Galerija Eva Longoria u dugačkom kombinezonu i natikačama - 5 Eva Longoria u dugačkom kombinezonu i natikačama - 2 Eva Longoria u dugačkom kombinezonu i natikačama - 1 +1 Eva Longoria nosi natikače potpuno ravnog potplata  

Nakon što je u New Yorku na gala događanju Women's Media Center primila priznanje za kampanju Querida Familia Latina, Eva Longoria vratila se u Los Angeles. Za put kući lijepa glumica izabrala je vrlo udobno odjevno izdanje sačinjeno od dugačkog kombinezona komotnog kroja i crnih natikača.

Kombinezon od laganog materijala na bretelice sivkastoplavog printa 44-godišnja zvijezda kombinirala je uz natikače potpuno ravnog potplata koje stopalo drže (samo) oko palca i rista. Natikače izgledaju lijepo i žene vole nositi modele s ravnim potplatom, ali svakako je riječ o vrsti obuće koju ortopedi ne preporučuju zbog dva razloga – zato što su potpuno ravne te zato što ne drže stopalo kako bi trebale. Takve natikače zasigurno nisu za dugo hodanje, ali za kratke relacije ipak mogu proći.

Eva Longoria Eva Longoria: Model haljine koji (naj)bolje pristaje ženama s manjim grudima

Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 8 Eva Longoria: Tako ženstvene čizme uz koje i najobičniji outfit izgleda mrak

Eva Longoria: Lažna minica koja slavi čvrsta i ženstvena bedra Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 6 Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 1 Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 5 +2 Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 2

Ljetni stajling za povratak u uvijek sunčani Los Angeles Eva Longoria finiširala je s crnom torbicom modne kuće Chanel i velikim crnim sunčanim naočalama.

Eva Longoria u dugačkom kombinezonu i natikačama - 3 Eva Longoria nosi natikače potpuno ravnog potplata (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju