Eva Longoria nedavno je objavila kako čeka svoje prvo dijete, te je sukladno lijepim vijestima prilagodila svoje modne kombinacije

Galerija Eva Longoria Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 +4 Eva Longoria u hlačama na tregere
Ako pitate djecu i trudnice, tregerice nikad ne izlaze iz mode. Ovaj ležeran komad odjeće popularan je među tim skupinama jer jamči udobnost. Uz to naglašava trudnički trbuščić pa ga dame u blaženom stanju s ponosom nose.

Njemu nije odoljela ni Eva Longoria, koja je nedavno objavila da je trudna po prvi put, te da očekuje dijete sa suprugom Joseom Bastonom.

Američka glumica i producentica stara 42 godine snimljena je tijekom ručka u jednom restoranu u Miamiju u maslinasto zelenim tregericama koje je sparila s bijelom majicom i tenisicama iste nijanse s ravnim potplatama.

Slavna trudnica na ručak je došla bez trunke šminke na licu, a ležerno izdanje nadopunila je crnom torbicom, ručnim satom i decentnim nakitom.

Tregerice su u posljednjih nekoliko godina zavladale svjetskim street style kombinacijama. Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela različitih duljina za modne igre. Eva Longoria - 2 Eva Longoria u hlačama na tregere (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju