Glumica Eva Longoria ove zimske dane provodi u kupaćem kostimu, a koliko uživa pokazala je fotografijom s bazena koju je objavila na Instagramu.


Sunce je izašlo!, napisala je Eva Longoria uz fotografiju na kojoj hladnoj zimi nema ni traga. Lijepa 43-godišnjakinja odjenula je kupaći kostim i pokazala figuru koju slavna glumicu održava, između ostalog, vježbanjem joge.

Glumica Eva Longoria ove zimske dane provodi u kupaćem kostimu



No, Eva se za poziranje poslužila i malim trikom koji provjereno skriva trbuščić. Naime, mama šestomjesečnog Santiaga protegnula se u zrak, podigla ruke, isprsila se i trbuščić je tako nestao.

Uvijek podigni ruku za fotografije u kupaćem kostimu, podijelila je Eva u obliku hashtaga svoj savjet.


Crni kupaći kostim bez naramenica i s pojasom oko struka brenda Allec dolazi u jednoj veličini, a ovaj model zvan Palmier izrađen je od vrlo rastezljivog materijala tako da odgovara veličinama od XS do L. Izdanje za bazen slavna Latina upotpunila je elegantnim bež šeširom i avijatičarskim naočalama.

Palmier model kupaćeg kostima brenda Allec izrađen je od vrlo rastezljivog materijala Palmier model kupaćeg kostima brenda Allec izrađen je od vrlo rastezljivog materijala (Foto: allecshop.com)  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju