Američka glumica Eva Longoria produžila je svoj godišnji odmor. Sa suprugom i prijateljima uputila se u Grčku

Dok smo mi zahvaljujući vremenskim (ne)prilikama i kiši zaboravili da ljeto još uvijek traje, Eva Longoria i dalje uživa u malim ljetnim radostima.

Sa suprugom Joseom Bastonom i grupom prijatelja otputovala je u Grčku gdje već nekoliko dana uživa u suncu, moru i dobroj hrani.

Eva Longoria uputila se na odmoru u Grčku.

Kako i priliči opuštenom odmoru, Eva uglavnom bira jednostavne odjevne kombinacije pa je tako za jedan ručak odabrala kratku bijelu haljinicu bez naramenica u boho stilu i s čipkastim detaljima. Ležerni kroj haljine nagnao je strane medije, ali i njezine obožavatelje da se zapitaju je li glumica ipak trudna, unatoč njezinom opovrgavanju nedavnih glasina.

Divna! Grčka joj lijepo stoji. Čini mi se da ispod haljinice stvarno skriva trudnički trbuščić, napisala je jedna korisnica Instagrama ispod fotografije s odmora.

S obzirom da je prije samo nekoliko dana pokazala liniju bez naznaka trudničkog trbuščića, možemo pretpostaviti da je lijepa glumica samo bez grižnje savjesti jela puno fine grčke hrane pa je trbuščić kojeg neki spominju rezultat uživancije.

U galeriji pogledajte kakve odjevne kombinacije Eva inače nosi kada je na odmoru.

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju