Na tradicionalnom zimskom panelu američke Udruge televizijskih kritičara Eva Longoria predstavila je svoju novu seriju "Grand Hotel".

Galerija Eva Longoria Ekipa Evine nove serije na panelu Eva Longoria u hlačama brenda Prem +1 Hlače s prorezom poprilično su problematične za nošenje

Eva je izvršna producentica serije čija je premijera zakazana za 17. lipnja ove godine. Također je režirala nekoliko epizoda prve sezone, a u četiri će i glumiti.

Hlače australskog modnog brenda Prem Hlače australskog modnog brenda Prem (Foto: Getty Images)

Lijepa 43-godišnjakinja na panel je došla u kombinaciji kojom su dominirale njezine hlače. Eva je nosila bijeli model australskog modnog brenda Prem ukrašen tankim crnim crtama koji ima vrlo visoke bočne proreze.

Hlače s prorezom poprilično su problematične za nošenje Hlače s prorezom poprilično su problematične za nošenje (Foto: Getty Images)

Upravo su se prorezi pokazali problematičnima prilikom sjedenja jer su se u tom trenutku "povukli" prema gornjem dijelu bedara i razotkrili Evine noge možda i više nego što je ona to željela. Još jedan problem predstavljale su i "vrpce" na gležnjevima koje su se odvezivale, pa ih je glumica neprestano morala popravljati.

Ankete

(7494) Biste li nosili ovakav model hlača?

rezultati povratak glasova694
rezultati

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju