Na tradicionalnom zimskom panelu američke Udruge televizijskih kritičara Eva Longoria predstavila je svoju novu seriju "Grand Hotel".

Galerija Eva Longoria Ekipa Evine nove serije na panelu Eva Longoria u hlačama brenda Prem +1 Hlače s prorezom poprilično su problematične za nošenje

Eva je izvršna producentica serije čija je premijera zakazana za 17. lipnja ove godine. Također je režirala nekoliko epizoda prve sezone, a u četiri će i glumiti.

Hlače australskog modnog brenda Prem Hlače australskog modnog brenda Prem (Foto: Getty Images)

Lijepa 43-godišnjakinja na panel je došla u kombinaciji kojom su dominirale njezine hlače. Eva je nosila bijeli model australskog modnog brenda Prem ukrašen tankim crnim crtama koji ima vrlo visoke bočne proreze.

Hlače s prorezom poprilično su problematične za nošenje Hlače s prorezom poprilično su problematične za nošenje (Foto: Getty Images)

Upravo su se prorezi pokazali problematičnima prilikom sjedenja jer su se u tom trenutku "povukli" prema gornjem dijelu bedara i razotkrili Evine noge možda i više nego što je ona to željela. Još jedan problem predstavljale su i "vrpce" na gležnjevima koje su se odvezivale, pa ih je glumica neprestano morala popravljati.

Biste li nosili ovakav model hlača?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju