Američka glumica Eva Longoria naprosto blista u blaženom stanju. Lijepa 42-godišnjakinja uskoro će dobiti svoje prvo dijete

Galerija Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 2 +1 Eva, Jose i njegova kći iz prijašnjeg braka Eva Longoria može potvrditi kako je izreka "treća sreća" istinita. Nakon dva propala braka Eva je pronašla svoju sreću s 49-godišnjim Joseom Bastonom, predsjednikom medijske kuće Televisa.

Oženili su se u svibnju 2016. godine, a uskoro će dobiti svoje prvo dijete. Zaljubljivanje u 40-ima je drugačije. Ostvarila sam karijeru i postigla sve što sam željela. Još uvijek imam snove i ciljeve, ali sada se mogu opustiti i fokusirati na prekrasan brak koji imam s ovim nevjerojatnim ljudskim bićem za koje nisam ni znala da postoji. Voljeti ga najlakše je što sam ikada napravila u životu, kazala je nedavno u jednom intervjuu.
Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 3 (Foto: Profimedia)
Bračni par ovih dana uživa u ležernim aktivnostima, pa su tako iskoristili lijep dan u Beverly Hillsu i otišli na ručak.

Eva je za tu prigodu odjenula kombinezon cvjetnog uzorka u kombinaciji sa štiklama. Iako je kombinezon jako popularan odjevni komad, trudnice ga najčešće izbjegavaju jer je uglavnom nepraktičan. Poznato je da je učestalo mokrenje normalna pojava u gotovo svakoj trudnoći, a kombinezon komad koji poprilično otežava odlazak na WC, stoga će se trudnice prije odlučiti za neku drugu odjeću koja im ne smeta u toj "aktivnosti".

Jeste li nosile kombinezon u trudnoći?

glasova:

Eva Longoria - 1 Eva sa suprugom Joseom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju