Eva Longoria u visokom je stupnju trudnoće, a dok iščekuje dan kada će postati majka, glumica je imala još jedan vrlo uzbudljiv i posebno emotivan dan. Dobila je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a za tu svečanu prigodu lijepa trudnica izabrala je malu crnu haljinu i vrtoglave štikle.

Galerija Eva Longoria u maloj crnoj haljini i vrtoglavim štiklama - 13 Eva Longoria u maloj crnoj haljini i vrtoglavim štiklama - 9 Eva Longoria u maloj crnoj haljini i vrtoglavim štiklama - 7 +7 Evi Longoriji na svečanom događanju podršku je dala i prijateljica Victorija Beckham Eva Longoria nije mogla sakriti suze i emocije na ceremoniji otkrivanja njezine zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Eva Longoria dobila je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a za tu svečanu prigodu lijepa trudnica izabrala je malu crnu haljinu i vrtoglave štikle

Bilo je ovo gotovo nestvarno putovanje. Osjećam se kao da sam još uvijek mala djevojčica iz Corpus Christija u Teksasu koja je imala stvarno veliki san i veliku kosu. Kao žena i kao Latina predstavljam brojne zajednice i želim reći svim tim zajednicama da ovo nije moja zvijezda, ovo je naša zvijezda, rekla je 43-godišnja glumica kroz suze u govoru zahvale.

Eva, koja sa suprugom Joseom Bastonom čeka prvo dijete, istaknula je trudničku figuru u maloj crnoj haljini s podstavom u boji koži dok je gornji dio djelomično proziran. Lepršavu haljinicu kombinirala je uz crne sandale s vrlo visokom potpeticom.

Zvijezdi serije "Kućanice" podršku su došli dati brojni poznati, poput Felicity Huffman, Victorije Beckham, Melanie Griffith i Rickyja Martina, a bio je ondje, naravno, i suprug Eve Longorije.
Eva Longoria u maloj crnoj haljini i vrtoglavim štiklama - 6 Evi Longoriji na svečanom događanju podršku je dala i prijateljica Victorija Beckham (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju