Uvriježeno je mišljenje da svijetle boje proširuju figuru, ali glumica Eva Longoria pokazala je da se u odjeći svijetlih boja zapravo može izgledati i vitkije, samo treba izabrati dobar kroj.

Galerija Eva Longoria u svijetloj kombinaciji koja ju je učinila vitkijom - 6 Eva Longoria u svijetloj kombinaciji koja ju je učinila vitkijom - 4 Eva Longoria u svijetloj kombinaciji koja ju je učinila vitkijom - 7 +12 Eva Longoria u svijetloj kombinaciji koja ju je učinila vitkijom  

Za sudjelovanje u panelu povodom trećeg godišnjeg National Day of Racial Healing (Nacionalnog dana rasnog ozdravljenja) održanog u Los Angelesu Eva Longoria Bastón izabrala je ležernu eleganciju. Prljavo bijelu svilenu bluzu kombinirala je uz bež plisirane hlače i štikle s tankim remenčićem u istom tonu.

Eva Longoria pokazala je da se u odjeći svijetlih boja zapravo može izgledati i vitkije, samo treba izabrati dobar kroj



Iako u svijetlim bojama od glave do pete, taj izbor nije proširio figuru 43-godišnje glumice, dapače izgledala je vitkije. "Trik" je u biranju pravog kroja, a Eva je zasigurno izabrala dobro kada je odjenula bluzu koja nije niti preuska niti preširoka te hlače širih nogavica koje lijepo padaju. Izabrala je i dobru dužinu rukava (do laktova), a i bluza umetnuta u hlače trik je koji figuru vizualno čini tanjom. Pročitajte i 10 savjeta uz koje će vas odjeća učiniti mršavijima.

Eva Longoria u svijetloj kombinaciji koja ju je učinila vitkijom - 2 Eva Longoria u svijetloj kombinaciji koja ju je učinila vitkijom (Foto: Getty Images)

Kako odražava liniju i kondiciju, Eva Longoria otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu objavivši video s treninga u ekskluzivnoj teretani Granite Gym na Beverly Hillsu. Slavna glumica pokazala je vježbu vučenja debelog užeta dok stoji u čučnju, a ova vježba odlična je za jačanje ruku, nogu i leđa.
 

 
Inspirirani stajlingom Eve Longorije, u trgovinama smo potražili hlače i bluze s kojima možete složiti sličnu odjevnu kombinaciju, a što smo pronašli pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju