Eva Longoria Baston bila je gošća na modnoj reviji svoje najbolje prijateljice Victorije Beckham koja je na Tjednu mode u Parizu predstavila svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. Eva je za reviju odabrala crveni outfit i crne štikle, a kasnije se presvukla u nešto izazovnije.

Galerija Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 4 Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 5 +3 Eva Longoria Baston nosi kožnatu bijelu torbu s potpisom Victorije Beckham

Nakon još jedne uspješne revije Victorije Beckham održana je i zabava na koju je Eva Longoria Baston došla odjevena u blejzer haljinu. Blejzer blijedo lila nijanse je lagano oversized kroja s nabranim rukavima, a Eva je uz njega nosila samo mrežaste čarape boje kože.

Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 1 Eva Longoria Baston na afterpartyju modne revije Victorije Beckham u Parizu (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je upotpunila zlatnim sandalama s remenčićima, platformom i izrazito visokom potpeticom te bijelom kožnatom torbicom s potpisom Victorije Beckham. Atraktivan stajling za afterparty na Tjednu mode u Parizu glumica je dodatno podigla zlatnim nakitom.

Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria Baston uz blejzer nosi mrežaste čarape boje kože (Foto: Profimedia)

Gore samo blejzer: Zgužvane hulahopke koje nosi Eva Longoria pravi su magnet za poglede Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 +3 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 4

Eva Longoria: Tako običan bikini kakav vole nositi žene i putenije i sitnije građe tijela Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 6 Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 2 Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 1 +3 Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju