Glumica Eva Longoria slobodan dan iskoristila je za uživanje u društvu svog petogodišnjeg sina Santiaga. Fotografi su ih snimili u jednom trgovačkom centru na Floridi.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria u udobnoj kombinaciji s tajicama Eva Longoria u udobnoj kombinaciji s tajicama +2 Eva Longoria u udobnoj kombinaciji s tajicama

Ležerni dan u omiljenom društvu bio je prilika i za ležernu i udobnu kombinaciju sastavljenu od košulje, tajica i tenisica.

Glumica je dugu sivu košulju predimenzioniranog kroja nosila tako da je zavezala čvor na prednjem dijelu. Donji dio kombinacije činile su udobne crne tajice koje žene obožavaju nositi baš u kombinaciji s dužim tunikama ili košuljama. Osim toga, crne tajice su komad koji se nalazi u ormarima mnogih žena koje cijene udobnost.

Kada je u pitanju obuća, glumica se odlučila za vjerojatno najpopularniji model tenisica, onaj u bijeloj boji. Nosila je bijele Air Force tenisice brenda Nike koje često viđamo i na našim ulicama.

Općenito, bijele tenisice su model za kojim žene posežu kada se ne žele odreći elegancije, ali žele maksimalnu udobnost. Nosive su u raznim kombinacijama, a spojene s tajicama postaju dio najudobnijeg izdanja koje se isplati imati pri ruci za opuštena druženja.

Glumica je svoje ležerno izdnje upotpunila zlatnim nakitom i malom crnom torbicom koju je nosila preko ramena.

Eva Longoria u udobnoj kombinaciji s tajicama Eva Longoria u udobnoj kombinaciji s tajicama (Foto: Profimedia)

Kombinacija s tajicama koja dokazuje da se u centar Zagreba može i u papučama Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba - 4 +10 Zagrebačka street stylerica nosi papuče s platformom brenda Ugg

Melanie Griffith: "Savršene" tajice koje je uvijek dobro imati u ormaru Melanie Griffith u tajicama - 3 Melanie Griffith u tajicama - 4 Melanie Griffith u tajicama - 1 +1 Melanie Griffith u tajicama - 2

Tajice kao opcija za razne prigode su bile tema našeg videoserijalaa Dreskod, a savjete Marka Grubnića kako ih kombinirati pogledajte u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju