Eva Longoria pojavila se u Los Angelesu na specijalnom prikazivanju novog filma u kojem glumi, drame "Lowriders". Lijepa Latina za tu je prigodi izabrala žarko crveni kombinezon, riskantni odjevni komad koji može skratiti figuru i učinit je zdepastom

Dugi kombinezon postao je toliko popularan odjevni komada da ga žene u raznim prigodama, primjerice kao gošće na vjenčanjima, nose umjesto haljina. A glumica Eva Longoria ovaj trendi komad izabrala je za specijalno prikazivanje drame "Lowriders" u kojoj igra Gloriju Alvarez, koje se održalo u Los Angelesu.

'Eva Longoria izabrala je kombinezon s vrlo dubokim dekolteom u obliku slova V što tijelu u kombinezonu daje ravnotežu te se izbjegne dominantan donji dio u području bokova i struka'

Eva se odlučila na kombinezon vatrene crvene boje koja je savršeno stajala uz boju tena lijepe Latine. Kombinezon je inače odjevni komad kojeg treba nositi pažljivo jer može vizualno skratiti figuru, proširiti bokove ili struk, ali 42-godišnja Eva visoka 157 centimetara vješto je izbjegla ikakvu mogućnost takvih grešaka.

Izabrala je kombinezon s vrlo dubokim dekolteom u obliku slova V što tijelu u kombinezonu daje ravnotežu te se izbjegne dominantan donji dio u području bokova i struka. Dublji dekolte i inače se preporučuje nižim ženama koje svojoj figuri žele dodati centimetre u visini.

Uz dekolte, Eva je pametno izabrala i kratki, strukirani sako kakav najbolje pristaje uz kombinezon dok dugačke krojeve, posebice do sredine bedra, treba izbjegavati jer narušavaju sklad figure.

U foto galeriji pogledajte i izdanje u bijelom Eve Longorije s dubokim dekolteom, a prisjetite se i brinete s Cvjetnog trga koja je pokazala kako se nosi riskantan ljetni komad.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju