Glumica Eva Longoria bila je dio događanja "Taste of Tennis" u New Yorku kojim se najavljuje početak teniskog turnira US Open.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria u crnoj mini haljini - 3 Eva Longoria u crnoj mini haljini - 5 +2 Eva Longoria u crnoj mini haljini - 1

Dobro raspoložena glumica na crveni tepih stigla je u elegantnoj crnoj mini sako-haljini s dubokim dekolteom koja je stegnuta u struku kako bi naglasila liniju.

Haljina je rad dizajnerice Rachel Gilbert, napravljena je od žakard tkanine i ima voluminozne rukave te kristalno dugme koje osigurava dodatnu dozu glamura. Cijena haljine imena "Malea mini" je 1095 dolara, odnosno 8255 kuna.

Eva Longoria u crnoj mini haljini - 2 Glumica je kombinaciju upotpunila nakitom (Foto: Profimedia)

Odvažnu haljinu glumica je uparila s crnim prozirnim salonkama. Kosu je zavezala u visoki rep, a izdanje je upotpunila zlatnim ogrlicama i elegantnim visećim naušnicama.

Eva Longoria Eva Longoria: Cipele kojima većina žena još uvijek nije dala blagoslov

Izlazak je Evi Longoriji poslužio i kao odmor od brojnih projekata na kojima radi ispred i iza kamere. Između ostalog, u postprodukciji je trenutno njezin redateljski debi, film "Flamin' Hot".

Eva Longoria u crnoj mini haljini - 3 Eva Longoria u crnoj mini haljini dizajnerice Rachel Gilbert (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju