Američka glumica Eva Longoria uputila se na večeru sa svojim prijateljima. Veselo društvo za večeru je odabralo losanđeleski restoran "Catch Steak", a sudeći po širokom osmijehu slavne ljepotice proveli su se sjajno.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria u prozirnim natikačama s visokom potpeticom Eva Longoria +0 Eva Longoria

Eva je za večernji izlazak odabrala vrlo jednostavnu i udobnu odjevnu kombinaciju u neutralnim nijansama.

Klasičnu bijelu majicu kombinirala je s bež hlačama ležernog kroja te sakoom u malo svjetlijoj i hladnijoj bež nijansi. Iste palete boja držala se i kod odabira torbice - mali ručni model bio je najtamniji dio ovog izdanja.

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju obuća, Eva je odabrala prozirne natikače s visokom potpeticom. Upravo su ovakvi modeli obuće napravljeni od PVC-a česta meta rasprava posljednjih godina.

Eva Longoria u prozirnim natikačama s visokom potpeticom Eva Longoria u prozirnim natikačama s visokom potpeticom (Foto: Profimedia)

I dok su trendseterice odmah prihvatile ovaj trend, ostale žene smatraju kako je ovakav tip cipela zapravo vrlo nepraktičan. Među najčešćim manama navode činjenicu da prilikom njihova nošenja zbog znojenja stopala i vrućine dolazi do kondenzacije pa zatvoreni modeli naposljetku uopće ne izgledaju laskavo.Dermatolozi pak upozoravaju kako je plastična obuća kao stvorena za razvoj gljivica.

Faktor koji se ne smije zanemariti je i neudobnost jer se plastične cipele za razliku od kožnatih ne šire i ne prilagođavaju stopalu te zato mogu biti vrlo neugodne za nošenje.

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju