Vidjeti Evu Longoriju u komotnoj trenirci prava je rijetkost. Komotno izdanje Eva je odabrala za putovanje, a ono što nam je dodatno ukralo pažnju bile su najudobnije čizmice na svijetu kojih se Eva nikako ne želi odreći. Donosimo 5 ugodnih i toplih modela udobnih čizmica po cijeni od 120 do 1.400 kuna


Eva Longoria
uživa u modnoj giri kako večernjoj tako i onoj dnevnoj. Njezin stila uvijek je elegantan i odmjeren, no s vremena na vrijeme i ova ljepotica odmor od glamura potraži u komotnoj odjeći i obući.

Iako je vrhunac popularnosti toplih Ugg čizmica bio prije više od 5 godina te su dobile etiketu najružnijih čizmica na svijetu, one i dan danas vladaju ulicama

Jedno do njezinih rijetkih najležernijih izdanja bilo je ono za putovanje zrakoplovom. Kako bi bila što komotnija Eva je uskočila u široku sivu trenirku i jednu od najudobnijih komada obuće svih vremena - uggsice.

Iako je vrhunac popularnosti toplih čizmica bio prije više od 5 godina te su dobile etiketu najružnijih čizmica na svijetu, one i dan danas vladaju ulicama, a mogu se pronaći u raznim bojama i oblicima te izvedbama.

Većina žena koje su obule ove široke i komotne čizme više ih se ne žele odreći, a čini se kako istu ljubav prema njima gaji i Eva Longoria.

S obzirom na to kako dolaze u raznim oblicima i bojama te su popularni model prigrlili i brojni drugi brendovi, izdvojili smo 5 različitih modela najudobnijih čizmica na svijetu čija se cijena kreče od 120 do 1.400 kuna.

Iako su australske uggsice omiljene u cijelom svijetu, nama su jednako drage i čizmice s hrvatskim potpisom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju