Listu svjetskih zvijezda koje su za različita događanja birale odjeću naše najpopularnije dizajnerice Aleksandre Dojčinović upotpunila je ovih dana možda najveća među njima. Naime, u sakou iz aktualne zimske "ready to wear" poslovne kolekcije Aleksandrina brenda Lei Lou zablistala je Eva Longoria Baston.

 

Slavna glumica u spomenutoj kreaciji pojavila se na crvenom tepihu Variety Inclusion Summita, prestižnog događanja koje od 1905., okupljajući ljude iz svijeta filma, televizije i digitalnih medija predanih inkluziji, potiče različitosti među ljudima, spolne, dobne i etničke, ali i one koje se tiču invalida, čiji se glas u javnosti često najmanje čuje.

Eva Longoria zablistala je u sakou iz aktualne zimske 'ready to wear' poslovne kolekcije Aleksandre DojčinovićKarirani sako s dvostrukim kopčanjem, koji je glumica odjenula kao haljinu, zapravo je dio odijela s pripadajućim hlačama, a sako-haljine veliki su hit ove sezone, zbog čega je Lei Lou odijelo izvrsna investicija želite li komade koje možete nositi svaki pojedinačno, ali i u kompletu na nebrojene načine. Želite li kopirati Evin stil, Aleksandrina poslovna kolekcija, kao i navedeno odijelo, dostupno je na dizajneričinu webshopu www.leiloibyalex.com.

Eva Longoria u sakou Aleksandre Dojčinović Sako Aleksandre Dojčinović slavna glumica Eva Longoria odjenula je kao haljinu (Foto: Stock Image by Michael Buckner)

Inače, jedna od najljepših holivudskih glumica prema izboru časopisa People ovog je lipnja prvi put postala mama dječačića Santiaga, kojeg je dobila sa suprugom Joseom Pepe Bastonom, meksičkim medijskim mogulom i direktorom Televise, najvećeg svjetskog španjolskog medijskog konglomerata.

Čestim objavama na društvenim mrežama svog preslatkog sinčića glumica ne krije koliko je sretna što je uspjela ostvariti svoju dugogodišnju želju i postati mama, a sama vrlo često govori da prije nego što je u naručje prvi put primila svog sinčića nije ni znala da takva ljubav uopće postoji.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju