Glumica Eva Longoria bila je dio gala večere u jednom hotelu u španjolskoj Marbelli. Događanje je organizirala neprofitna organizacija "Global Gift Foundation", kojoj je cilj stvoriti pozitivan utjecaj na živote djece, žena i obitelji u potrebi.

Galerija Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 1 Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 2 Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 3 +1 Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 4

Glumica je počasna predsjednica organizacije koju je 2013. godine osnovala španjolska glumica i poslovna žena Maria Bravo. Eva u sklopu organizacije vodi projekt kojim se želi poboljšati društvena uključenost žena i djece latinoameričkog podrijetla koja trpe ekonomske i društvene nejednakosti zbog svojeg spola i etničkog podrijetla.

Uoči gala večere glumica je posjetila i kuću u vlasništvu organizacije. "Casa Angeles" je dnevni centar za djecu s posebnim potrebama. Smještena je u Marbelli također s ciljem poboljšanja kvalitete života djece i njihovih obitelji.

Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 2 Eva Longoria u haljini Victorije Beckham (Foto: Profimedia)

Za posjet kući glumica je odjenula dugu žutu haljinu koja je rad njezine prijateljice, dizajnerice Victorije Beckham.

Ženstvena slip haljina, koja prati liniju tijela, ima dijelove napravljene od čipke. Osim boje, detalj koji ovu haljinu čini savršenim komadom za isticanje u masi su i gola leđa. Haljina je trenutačno rasprodana, a prodavala se po cijeni od 11.600 kuna.

Fani Čapalija Fani Čapalija: Haljina iz H&M-a od 150 kuna za izgled od milijun dolara

Glumica je uz haljinu nosila decentni nakit, a kosu je zavezala u visoki rep.

Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 3 Eva Longoria u haljini Victorije Beckham (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju