Nekadašnji plemićki ljetnikovac Residence Kaštelet ponovo je zasjao punim sjajem, a u petak je proslavljeno i otvaranje baroknog ljetnikovca, koji još od 18. stoljeća ponosno krasi obalu Tučepa.

Galerija Fani Čapalija Fani Čapalija u žutoj haljini - 2 Fani Čapalija u žutoj haljini - 3 +7 Haljina je snižena na 19,99 eura (150, 23 kn)

Uzvanici su uživali u u jedinstvenoj atmosferi Kašteletova impresivnog atrija. Residence Kaštelet bivši je ljetnikovac don Klementa Grubišića, filozofa i pisca, podignut još 1766.

U svojem je Kašteletu, izgrađenom od klesanog kamena, don Grubišić ugošćavao brojne domaće i strane uglednike tog vremena. Samu zgradu 1967. godine adaptirala je arhitektica Olga Pavlinović, a 2005. godine Kaštelet je obnovljen i postaje dijelom hotela Bluesun.

U 2022. godini Kaštelet je dobio novi sjaj i ponovno ugostio brojne uzvanike, među kojima je bila i bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija.

Fani Čapalija u žutoj haljini - 2 Fani Ćapalija u žutoj haljini iz H&M-a (Foto: John Pavlish)

Prema mnogima naša najljepša misica blistala je u žutoj midi haljini dugih, blago zvonolikih rukava s vezicama. Radi se o haljini brenda H&M, koja je trenutačno dostupna samo u XXL veličini (u ponudi su modeli od XS do XXL veličine), a na sniženju se prodaje po cijeni od 19,99 eura (150,23 kn) umjesto prijašnjih 49,99 eura.

Haljina je napravljena od prozračnog šifona s uzorkom, ima okrugli izrez oko vrata i grube rubove te otvor u obliku slova V na leđima, s križnim vezanjem.

HM haljina Na leđima ima otvor s križnim vezanjem (Foto: hm.com)

Lijepa Fani uparila ju je s ružičastim sandalama na visoku potpeticu, a na ramenu je nosila malu srebrnu torbicu. Na njezinoj ruci isticao se efektni ružičasti prsten, a nosila je i viseće naušnice.

Fani Čapalija Fani Čapalija: Ljetna suknja u kojoj su visoke temperature podnošljive

Ako i sami volite žute haljine, u našoj galeriji izdvojili smo model koji nosi bivša misica, ali i još neke žute modele koji se nalaze u trenutačnoj ponudi trgovina.

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju