U Washingtonu je održana tradicionalna Nacionalna ceremonija paljenja lampica na božićnom drvcu, a voditeljica ceremonije bila je Eva Longoria

Američki predsjednik na odlasku Barack Obama posljednji put organizirao je Nacionalnu ceremoniju paljenja lampica na božićnom drvcu koja se svake godine održava u Washingtonu.

Ispred Bijele kuće okupio se veliki broj građana koji su došli uživati u blagdanskom ugođaju, a voditeljica ceremonije bila je Eva Longoria.

Uoči paljenja lampica simpatična 41-ogodišnja glumica priznala je da je uistinu uzbuđena i sretna jer joj je povjerena ova velika čast.

S obzirom na to da se ceremonija održava na otvorenom, a temperature u Washingtonu su niske ovih dana, Eva je svoju odjevnu kombinaciju odlučila sakriti ispod toplog kaputa.

Nosila je prekrasan strukirani kaput zvonolikog kroja s visokom kragnom i remenom. Model u bijeloj boji uistinu je prekrasan, ali upravo ga zbog boje mnoge žene ne bi nosile. Bijela boja uistinu nije zahvalna za nošenje, pogotovo u zimskim uvjetima i tijekom snježnog vremena kada se vanjski odjevni komadi poput kaputa jako lako zaprljaju.

Zbog toga većina žena ipak bira kapute u "praktičnijim" bojama poput crne, smeđe ili sive.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju