Američka glumica Eva Mendes upustila se u novu modnu avanturu i lansirala kolekciju odjeće u veličinama od XS do XXL

Eva Mendes predstavila je svoju kolekciju odjeće nastalu u suradnji s američkim modnim brendom New York & Company.

Američkoj glumici ovo nije prva suradnja s brendom, a u dosadašnjim kolekcijama nije imala odjeću namijenjenu ženama većih konfekcijskih brojeva. Upravo je po tome posebna nova jesenska kolekcija u kojoj su dostupne veličine od XS do XXL.

Prelijepa 43-godišnja mama blistala je na predstavljanju upravo u haljini iz kolekcije. Zeleni model sa sitnim bijelim točkastim uzorkom košta 79.95 američkih dolara (499 kuna). Eva je haljinu u struku stegnula crnim remenom te ju je sparila sa šarenim štiklama. Jako sam uzbuđena zbog toga što nastavljam dizajnirati za sve žene, kazala je.

Na predstavljanju se družila s modnim blogericama svih konfekcijskih veličina koje su nosile odjeću iz kolekcije, posebno se istaknula baršunasta jakna. Jakna košta 129 dolara (805 kuna) i već sad se nametnula kao must have komad.

U kolekciji se mogu naći ženstvene večernje i dnevne haljine, suknje stvorene za posao ili svečane prilike, hlače raznih krojeva te bluze i sezonski puloveri.

Lijepe tkanine, klasične nijanse, sofisticirane boje, krojevi koji odgovaraju i laskaju svakom tijelu – naša ženska plus size odjeća donosi udobnost i stil kojem ćete se vračati iz sezone u sezonu, kazali su predstavnici brenda.

Sva odjeća većih konfekcijskih brojeva bit će dostupna za prodaju isključivo putem njihove službene stranice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju