Vjetar zna biti nezgodan ako nosimo haljinu ili suknju i treba paziti da je ne podigne i ne otkrije previše. Takav problemčić dogodio se i vojvotkinji Catherine Middleton, i to na vjenčanju princeze Eugenie.

Galerija Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie - 3 Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie - 9 Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie - 4 +5 Catherine Middleton i princ William na vjenčanju princeze Eugenie  

Jak vjetar puhao je jučer u Windsoru gdje je održano vjenčanje princeze Eugenie od Yorka i njenog izabranika Jacka Brooksbanka. Takve vremenske (ne)prilike nisu išle u prilog damama koje su redom nosile haljine, među kojima je bila i vojvotkinja od Cambridgea.

Kako smo jučer pisali, hodajući prema kapeli Sv. Jurja Catherine Middleton morala je pridržavati svoj šeširić kako joj je ne bi odletio s glave, a jak vjetar 36-godišnjoj vojvotkinji nije dao mira ni poslije ceremonije vjenčanja.

U jednom trenutku je toliko zapuhao da je Catherine podigao haljinu i otkrio njene vitke, lijepo građene noge. Vojvotkinja se na ovu malu nezgodu nasmijala, popravila haljinu i nastavila dalje. Pogledajte i kombinaciju za vjenčanje Meghan Markle zbog koje se šuška o sretnoj vijesti.

Catherine Middleton na vjenčanju princeze Eugenie - 9 Catherine Middleton vjetar je uzrokovao mali problem (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju