Meghan Markle bila je gošća na vjenčanju princeze Eugenie održanog u kapeli sv. Jurja koja se nalazi u sklopu dvorca Windsor u kojoj su se vjenčali i Meghan i princ Harry. Vojvotkinja od Sussexa izabrala je kombinaciju zbog koje su krenula šuškanja da je 37-godišnjakinja trudna.

Galerija Meghan Markle na vjenčanju princeze Eugenie - 4 Meghan Markle na vjenčanju princeze Eugenie - 6 Meghan Markle na vjenčanju princeze Eugenie - 5 +3 Meghan Markle i princ Harry na vjenčanju princeze Eugenie  

Decentno i uglađeno odjevno izdanje bio je izbor Meghan Markle za još jedno vjenčanje britanske kraljevske obitelji, princeze Eugenie i njenog izabranika Jacka Brooksbanka. Meghan je izgledala besprijekorno u elegantnom tamnoplavom kaputu modne kuće Givenchy, čiju je nosila i vjenčanicu kada se udala za princa Harryja u svibnju. Ispod kaputa nosila je haljinu u istoj boji koju također potpisuje Givenchy.

Kaput je kombinirala uz ženstvene salonke s vrlo tankom potpeticom u šeširićem u jednakoj nijansi dizajnera Noela Stewarta.

Meghan Markle na vjenčanju princeze Eugenie - 6 Meghan Markle na vjenčanju princeze Eugenie (Foto: Getty Images)

Meghanin odjevni izbor za vjenčanje odmah je pokrenuo šuškanja da je 37-godišnja vojvotkinja u drugom stanju te da prve znakove trudnoće pokušava prikriti ispod odlično krojenog kaputa. Stiže li doista u britansku kraljevsku obitelj prinova, saznat ćemo uskoro.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju