Kada je nakon potvrde informacije da će se snimati nastavak serije "Seks i grad" stigla i vijest kako osim Samanthe ni Faca neće biti u njemu, obožavateljice su odmah počele protestirati.

Na njihovu sreću, Chris Noth naposljetku je ipak finalizirao ugovor s producentima i potvrđeno je kako će Faca biti dio nastavka pod naslovom "And Just Like That…".

Međutim, ubrzo su se pojavile razne glasine o tome kakva je zapravo sudbina Nothova lika. S obzirom na to da je potvrđena i informacija kako je Faca u nikad realiziranom trećem filmu iz franšize trebao umrijeti od infarkta, mnogi su se s pravom zapitali hoće li se isto dogoditi u seriji.

Slika nije dostupna I Natasha se vraća: U nastavku "Seksa i grada" i najveća Carriena suparnica

Slika nije dostupna To je ona prava Carrie! Detalj koji će primijetiti samo najveće ljubiteljice "Seksa i grada"

U medije je dospio i dio novog scenarija prema kojem se Carrie i Faca navodno razvode, a sudeći prema prvim fotografijama Face na setu serije, baš im i ne cvjetaju ruže u braku.

Sarah Jessica Parker i Chris Noth snimljeni su tijekom uvježbavanja scene i govor njihovih tijela jasno je dao do znanja kako se Carrie i Faca svađaju.

Par je već proživio jednu bračnu krizu koju smo vidjeli u drugom filmskom nastavku u kojem se Carrie nakratko opet povezala s bivšim zaručnikom Aidanom Shawom.

John Corbett, koji je utjelovio Aidana, također se vraća u seriji pa ćemo uskoro saznati hoće li upravo on opet napraviti pomutnju u braku Carrie i Face.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju