Fani Čapalija rijetko se pojavljuje u javnosti, no uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Društvene mreže, pak, koristi za dijeljenje nadahnuća za modne igre.

Fani Čapalija velika je obožavateljica Anamarije Asanović čije kreacije često nosi. Bivša hrvatska misica na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jedno damsko izdanje s potpisom ove splitske dizajnerice.

Uz fotografiju je napisala: All dressed in love, odnosno odjevena u ljubav.

Fani Čapalija odabrala je color-block haljinu midi kroja i s tri-četvrt rukavima koja na suptilan način ističe ženstvenu siluetu.

Color-bloking može se definirati kao kombiniranje dvije do tri odvažnih, a često i kontradiktornih boja kako bi se dobio uzbudljiv statement komad. Fani je odabrala kontrastni model tamnoplavih i ružičastih nijansi koji joj saliveno pristaje.

Izdanje je dopunila s odgovarajućim turbanom u ružičastoj boji, a cijelo izdanje je dopunila s color-block cipelama s visokom potpeticom.

Fani Čapalija: Samozatajna Splićanka čija ljepota ne blijedi Nekad i sad: Fani Čapalija 1993. godine i danas Fani Čapalija na otvorenju H&M-a u Splitu 2011. godine Fani Čapalija na otvaranju 8.Šibenik dance festivala 2011. godne +2 Fani Čapalija u žutoj haljini - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju