U tijeku je sezona predblagdanskih druženja, pa je tako brend naočala Izipizi organizirao jedno za svoje splitske obožavatelje. Brojne poznate osobe okupile su se na druženju i pritom istraživale novitete u kolekcijama inovativnog francuskog brenda.

Među njima je bila i Fani Čapalija. Bivša hrvatska misica, po mnogima najljepša Hrvatica koja nas je predstavljala na natjecanju za Miss svijeta, ovom prilikom pokazala je zašto su upravo haljine jedan od najboljih i najtraženijih ženskih odjevnih komada.

I dok prilikom osmišljavanja kombinacija s ostalim komadima ipak moramo biti pažljiviji, haljinu jednostavno navučemo na sebe, nadopunimo obućom i spremni smo za izlazak. S druge strane, kada ne nosimo haljinu, onda se redovito zamaramo pitanjima idu li ove hlače uz ovu bluzu, može li ova suknja s ovim puloverom i tako unedogled.

Fani Čapalija blista u kampanji brenda DeLight u kojoj su kaputi glavne zvijezde Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 19 Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 16 Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 13 +22 Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 14

Kada su u pitanju haljine, ovisno o prigodi, odabrat ćemo neutralnije ili pak efektnije modele i sve svoje modne dileme riješiti jednim jedinim odjevnim komadom.

Tako je i Fani blistala u haljini s upečatljivim uzorkom kojoj uistinu ne treba nikakvih dodataka jer je sama pa sebi dovoljno efektna. Model u divnoj nijansi zelene boje s crnim uzorkom potpisuje splitska dizajnerica Anamarija Asanović, s kojom Fani redovito surađuje.

Haljinu je nadogradila visokim crnim kožnatim čizmama s predimenzioniranim potplatom, modelom koji je i ove sezone među popularnijima. Zavirite u galeriju i pogledajte još modnih izdanja Fani Čapalije.

Fani Čapalija na druženju brenda IZIPIZI Fani Čapalija na druženju brenda IZIPIZI (Foto: PR/John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju