Zakoračili smo u najljepše doba godine, prepuno raznih poslovnih i privatnih događanja. Temperature su sve niže, ali to ne znači da je nemoguće izgledati dotjerano. Svima omiljeni odjevni predmet – bezvremenski kaput – ovih hladnijih mjeseci postaje zvijezda gradskih ulica.

Galerija Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 19 Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 16 Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 13 +22 Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije

Zimska kolekcija domaćeg brenda DeLight prepuna je divnih krojeva i materijala, koji osim što izgledaju besprijekorno, imaju i onu drugu funkciju koja ne smije biti zanemarena, a to je da griju. Upravo tome doprinose pomno birani vrhunski materijali čija kvaliteta traje godinama.

Grad Trogir, prepun romantičnih kadrova, ovoga je puta bio savršena kulisa, a u glavnoj se ulozi našla prekrasna Fani Čapalija, koja nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.

Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 15 U ovoj zimskoj kolekciji naglasak je stavljen na kapute (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Svaki komad daje mi samopouzdanje i svojevrsnu snagu. Kad nosim neki od komada iz kolekcije DeLight, osjećam se moćno, baš poput zvijezde koja daje svjetlo, dodaje Fani.

U ovoj zimskoj kolekciji naglasak je stavljen na kapute, ali svoje je mjesto njoj našlo je i odijelo Ann Marie od vune s metaliziranim nitima te haljine naziva Maxine, koje će se divno uklopiti u ovo blagdansko vrijeme jer su prožete liquid šljokicama u nude i bezvremenskoj crnoj, a klasična Joanne od sto posto vune nepogrešiv je odabir.

Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 1 U boji fuksije, koja ne prolazi nezapaženo, našao se kaput Julia (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Glavne zvijezde svakako su raskošni kaputi, uz odijela sinonim ovog brenda, čija kvaliteta izrade nikada ne razočara. Kaput Andrej dolazi u crnoj, bež, boji maline te u karirano crveno, bijelo, crnoj varijanti, a u njegovom sastavu kriju se kašmir, alpaka i ruska vuna. Kaput Angela u popularnom teddy tkanju dolazi također u crnoj i bež boji i njegov sastav je sto posto ruska vuna. U boji fuksije koja ne prolazi nezapaženo našao se kaput Julia, koji svojim dvorednim kopčanjem vječiti klasik pretvara u još jedan bezvremenski komad, a i svojim sastavom od 50 posto vune i 50 posto kašmira, nimalo ne razočarava.

Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 9 Zimska kolekcija domaćeg brenda DeLight prepuna je divnih krojeva i materijala (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Svakom svojom kampanjom, pa tako i odjevnim komadom, DeLight svojim pristupom i kvalitetom izrade podiže ljestvicu, a upravo to i dokazuje luksuznim tkaninama, finoćom i činjenicom te mišlju vodiljom kako se odjevni komadi trebaju i mogu prenositi s generacije na generaciju.

Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena. Fani je ovom kampanjom utjelovila upravo ideal DeLight žene - snažne, posebne, ponosne i svjesne sebe. Naši su odjevni komadi puno više od savršeno iskrojenih, vrhunski sašivenih i kvalitetnih odjevnih predmeta, oni su vjetar u leđa ili dodatna snaga koju dajemo svojim klijenticama.

Naša odjeća je pravi luksuz koji traje godinama i u kojoj ćete se uvijek osjećati posebno i zapaženo, ali na diskretan i privlačan način, tvrdi Ivan Friščić, poznati zagrebački dizajner, stilist i vlasnih brenda DeLight.

Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 21 Zimska kolekcija domaćeg brenda DeLight prepuna je divnih krojeva i materijala (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Za fotografije i postprodukciju zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za kreativno vodstvo Ivona Kuzmanić. Nakit u kampanji potpisuje Jewelry Knot (Grop Gallery), a za make up bila je zadužena Maja Banić. Frizura je rad Karle Vukušić iz Bohemian Tribe Beauty Concept-a.

Svi artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLight trgovini u Vlaškoj 6 u Zagrebu, a sve novosti uvijek možete saznati i putem službene Instagram i Facebook stranice.

Fani Čapalija u glavnoj ulozi nove DeLight zimske kolekcije - 10 Haljina Maxine divno će se uklopiti u ovo blagdansko vrijeme (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju