Poput čarobne splitske vile Fani Čapalija uljepšala je novi spot klape Rišpet u kojem se po mnogima najljepša hrvatska misica pojavljuje odjevena u lepršavu narančastu haljinu, a njezina pojava zasjenila je čak i slike predivnog Jadranskog mora

Fani Čapalija, Miss Hrvatske 1993. godine, glumi u novom spotu klape Rišpet za pjesmu "Kad iman tebe". Ponovno je riječ o veseloj dalmatinskoj pjesmi ljubavne tematike, skladatelja klape Rišpet Pere Kozomare, na tekst Jasmina Tursića.

Ovo je moja druga suradnja s klapom Rišpet, tako da je snimanje proteklo u opuštajućoj i ugodnoj atmosferi. Inače sam veliki ljubitelj klapskog pjevanja, tako da je ova pjesma baš po mom guštu. Veselim se spotu i vidjeti reakcije ljudi, rekla je Fani koja je na izboru za Miss svijeta prije 24 godine osvojila četvrto mjesto te zahvaljujući tom plasmanu osvojila titulu najljepše Europljanke.


Mnogi je i danas smatraju najljepšom hrvatskom misicom, no umjesto manekenske karijere i slave samozatajna 42-godišnja Splićanka izabrala je povučeniji život daleko od očiju javnosti.

Ipak, momci iz klape Rišpet uspjeli su je pridobiti kao glumicu u njihovim spotovima, a da su izabrali zaista pravu ljepoticu, dokazuju prizori nastali na snimanju. Pogledajte fotografije i video koji povrđuju da će Fani Čapalija uvijek biti najljepša Europljanka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju