Fani Čapalija na svojim društvenim mrežama često dijeli inspiracije za modne igre. Nedavno je na Instagramu podijelila i večernje izdanje u kojem će dame uvijek biti primijećene.

Galerija Fani Čapalija voli jednostavne i elegantne odjevne komade Lukabu, haljina Greta, 199 eura Lukabu, haljina Greta, 199 eura +0 Lukabu, haljina Greta

Bivša hrvatska misica je za jedno događanje u Splitu odabrala večernju haljinu s potpisom dizajnerice Marine Jerant koja stoji iza brenda Lukabu.

Točnije odabrala je model Gretu koja je napravljena od satena, a koja laska ženskoj figuru. Na stranicama Lukabua stoji kako je Greta haljina modernog koja savršeno ističe liniju.

Iako Fani Čapaliji nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela ipak se odlučila za jedan takav trik model.

Haljina ima duge rukave s naglašenim ramenima za stvaranje suptilnog volumena koji laska struku jer izgleda uži. Donji dio je na preklop s naborima na strateškom mjestu za prekrivanje nesavršenosti, stoji na stranicama Lukabua.

Fani je odabrala haljinu u tamnoplavoj boji koja tako dobro stoji brinetama, a koju je iskombinirala uz odgovarajuće sandale otvorenih prstiju i vrtoglave potpeticom ukrašene šljokicama.

Fani Čapalija: Haljina iz H&M-a od 150 kuna za izgled od milijun dolara Fani Čapalija Fani Čapalija u žutoj haljini - 2 Fani Čapalija u žutoj haljini - 3 +7 HM haljina

Fani Čapalija: Haljina za kojom bi se okrenule sve ljubiteljice efektnih komada Fani Čapalija Fani Čapalija u prozračnoj suknji i topu s potpisom Anamarije Asanović Fani Čapalija u žutoj haljini - 2 +2 Fani Čapalija  

Izdanje je zaokružila sa srebrnom torbicom i nekoliko decentnih komada nakita.

Lukabu, haljina Greta, 199 eura Lukabu, haljina Greta, 199 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju