Limeta zelena boja blisko je povezana s prirodom, samopouzdanjem i energijom. Vjeruje se da ova boja potiče osjećaj svježine, živosti i kreativnosti.

Galerija Fani Čapalija Haljina iz H&M-a stvorena za jesen Haljina iz H&M-a stvorena za jesen +2 Haljina iz H&M-a stvorena za jesen

U modnom svijetu, limeta zelena je boja koju birate kada svoju kombinaciju želite učiniti upečatljivom. Ova nijansa dovoljna je da najjednostavnije kreacije pretvori u komade stvorene za privlačenje pozornosti.

Sigurni smo da i haljina s posljednje objave Fani Čapalije na Instagramu na ulici ne prolazi neprimijećeno.

Bivša hrvatska misica na društvenoj mreži objavila je izdanje u kojem je glavna zvijezda limeta zelena haljina iz ponude švedskog brenda H&M.

Haljina iz H&M-a stvorena za jesen Haljina iz H&M-a stvorena za jesen (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o haljini midi dužine s visokim ovratnikom i ekstradugim rukavima. Haljina ima asimetrični rub i efektne nabore na prednjem dijelu. Dolazi u veličinama od XS do L, njezina cijena je 39,99 eura, a definitivno se radi o komadu u kojem će odvažne dame uštetati u jesensku sezonu.

Čarobno lijepa Fani, samo je jedan od komentara ispod objave. Fani je upečatljivu haljinu uparila sa srebnim naušnicama i raspuštenom kosom.

Divna ljetna haljina iz H&M-a koja Fani Čapaliji tako dobro stoji Fani Čapalija Fani Čapalija u haljini iz H&M-a Kukičana haljina iz H&M-a +5 Kukičana haljina iz H&M-a .

15 modela haljina koje ćemo vrlo brzo nositi od jutra do mraka Haljine dugh rukava uskoro će zavladati street style kombinacijama C&A, 39,99 eura Zara, 39,95 eura +12 Reserved, 35,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju