Na samom početku ljeta magazin Vogue napisao je kako su kukičane haljine idealno odjevno rješenje za vruće ljetne dane. Poručili su i da su ove udobne, prozračne i jedinstvene haljine komad u koji vrijedi uložiti novac.

Galerija Fani Čapalija Fani Čapalija u haljini iz H&M-a Kukičana haljina iz H&M-a +5 Kukičana haljina iz H&M-a

Kukičani komadi dobili su svoje mjesto i na modnim pistama, a na svoje police uvrstile su ih brojne trgovine ulične mode.

Među njima je i švedski H&M, na čijim se policama našla kukičana haljina koja je osvojila bivšu hrvatsku misicu Fani Čapaliju.

Fani je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u višebojnoj kukičanoj haljini s detaljem koji se veže na leđima.

Fani Čapalija u haljini iz H&M-a Fani Čapalija u haljini iz H&M-a (Foto: Instagram/fanicapalija_official)

Haljinu krase deblje i tanje pruge, a među bojama koje se ističu su ružičasta i narančasta te boja breskve. Midi haljina dugih rukava napravljena je od mekog rupičastog pletiva, sprijeda i straga ima duboki izrez, a na stražnjem je dijelu i tanka vezica.

Nema podstavu, što je čini idealnim odabirom i za odlazak na plažu.

Haljina koja dolazi u veličinama od XXS do XL snižena je s 39,99 na 29,99 eura, ali trenutačno su sve veličine rasprodane.

Osim šarene verzije, postoje opcije u bordo, crnoj i bijeloj boji koje su još uvijek dostupne na H&M-ovu webshopu.

Fani Čapalija u haljini iz H&M-a s detaljem koji ne prolazi neprimijećeno Fani Čapalija Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata +4 Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata

Silvija Brozović: Kukičana haljina i popularni ruksak za početak uživanja na moru Marcelo i Silvija Brozović Marcelo i Silvija Brozović na odmoru - 1 Marcelo i Silvija Brozović na odmoru - 5 +2 Uz kukičanu haljinu Slvija je nosila ruksak modne kuće Saint Laurent

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju