Svaki znak zodijaka ima vlasititi karakter, ali i neka obilježja prema kojima se odmah prepoznaju. U nastavku donosimo fascinantne činjenice o svakome od njih, a vi provjerite je li stvarno tako

VODENJAK (20. 1 - 18. 2.)
Hladne ruke i noge

Pravi ste timski igrač i jasno izražavate emocije, a povezuje vas jedna tegoba - hladne ruke i noge. Nažalost, cirkulacija u tijelu vam nije jača strana.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)
Opsesivne oko broja 7

Ovnovi imaju ožiljak na licu ili glavi.

Za ovaj horoskopski znak broj sedam ide puno dalje od sretnoga broja. Povezan s duhovnim, intelektualnim, mentalnim, ali i s aspektima poput mudrosti te višega smisla, sedam je za Ribe "sretan broj na steroidima", ako se pojavljuje po nekom obrascu. Npr. probudite se u 7:07 pa ćete vjerojatno imati jako dobar dan.

OVAN (21. 3. - 19. 4.)
Često "idu glavom kroz zid"

Pripadnici ovoga vatrenoga znaka najvjerojatnije će tijekom života imati neku manju ozljedu glave. Međutim, to ne znači da su skloni ozljedama. Dapače, Ovnovi nemaju straha, vole isprobavati nove stvari te često doslovno "idu glavom kroz zid". Pogledajte se u ogledalo, vjerojatno smo u pravu.

BIK (20. 4. - 20.5.)
Nije jutarnji tip

Ako vam "snuzani" alarm koji se nakon 7 ujutro pali svakih pet minuta zvuči kao najljepša melodija, vjeruje nam niste sami. Jutra jednostavno nisu vaše vrijeme. Pokreće vas Venera - planet ljepote i ljubavi pa je logično da ste posvećeni spavanju. A jedna od vaših omiljenih stvari su satenske plahte.

BLIZANAC (21. 5. – 20. 6.)
Omiljene boje - žuta i zelena

Poznati su po šarmantnom, domišljatom i pustolovnom duhu, Blizanci će često dom ukrasiti žutim, zlatnim i zelenima tonovima, a često će i odijevati te nijanse. Pomalo ih smatraju sretnima pa će često nositi nešto žuto ili zeleno kada idu na neki važan događaj. Doznajte i najiritantnije osobine horoskopskih znakova.

RAK (21. 6. – 22. 7.)
Obožavatelji buvljaka i antikvarnica

Djevice su često najbolji studenti u generaciji.

Rakovi vole jedinstvene stvari, nešto što govori o njihovoj kreativnoj i umjetničkoj osobnosti. Često se i bave nekim umjetničkim zanimanjima, veliki su obožavatelji buvljaka i antikvarnica. Obožavaju vintage namještaj i odjeću.

LAV (23. 7. – 22. 8.)
Puno kose

Najjači adut svih Lavova je njihova griva, što je i logično. Bez obzira jeste li se rodili kao jako čupava beba ili ste izrasli u prekrasnu djevojku s raskošnim loknama, kosa je vaš najveći adut.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)
Najbolji student u generaciji

Djevice su jako pragmatične, s jako razvijenom radnom etikom, opakim organizacijskim vještinama te su predane svemu do čega im je stalo. Zato ne iznenađuje što jako puno njih završava fakultete kao najbolji u generaciji i s najvišim počastima.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)
Znak s najviše stila

Vage su poznate kao horoskopski znakovi s najviše stila. Jako volite raskošnu odjeću na koju često trošite poprilične svote novca, a uživate i u finoj hrani koju ćete prije nego ju pojedete, objaviti na Instagramu. Vage su često jako privlačne te često imaju rupice na obrazima. Doznajte i 12 najvećih tajni kojih se znakovi horoskopa "srame".

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)
Na sredini čela kosa im raste u obliku slova "v"

Strijelci su prepuni samopouzdanja i imaju najviše izgleda postati slavni.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su neustrašivi, odani i oštroumni kao rijetko koji horoskopski znak. Ono što ih karakterizira je kosa koja od sredine čela raste u obliku slova "v". Sjetite se samo Grace Kelly koja je bila Škorpion.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)
Najčešće slavan

Ako ste rođeni u znaku Strijelca i sanjate postati filmska zvijezda, trebate se toga držati. Optimistični ste, odani, prepuni samopouzdanja te je najizglednije da ćete postati slavni. To potvrđuju poznati Strijelci Brad Pitt, Taylor Swift, Frank Sinatra, Scarlett Johansson, Christina Aguilera.

JARAC (22. 12. – 19. 1.)
Rođeni šefovi

Provjerite kada su rođeni vaša šefica ili šef te se nemojte iznenaditi ako datum pada između 22. 12. i 19. 1. Jarčevi su rođeni vođe, opsesivno rade na velikim projektima i planiraju daleko u budućnost.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju