Bilo da ga čitate iz navike, znatiželje i li pak čvrsto vjerujete u utjecaj zvijezda na naše živote, horoskop može biti vrlo zabavan i zanimljiv, posebno kako govori o karakteristikama našeg znaka. Želite li se dobro zabaviti i nasmijati, donosimo najiritantnije osobine svih horoskopskih znakova


 Ovan
Uvijek imaju argument za sve. Ovnovi su skloni verbalnim uvredama koje upućuju svima koji ih naljute te se mogu posvađati bilo kada i bilo gdje i s bilo kime (obitelj, prijatelji ili pak potpuni stranci). U toj situaciji mogu biti glasni te će se potruditi da svim silama dokažu da su u pravu. Njihovi pokušaji da opravdaju svoj stav ponekad podsjećaju na dječju ljutnju.

Bik
Prave male lijenčine. Bikovi su vrlo tvrdoglave osobe te, kada im se nešto naredi, jednostavno se ne žele se maknuti. To se vrlo često događa u doslovnom smislu, ali i u prenesenom značenju koje se odnosi na život. Ako im naredite da se pomaknu s kauča ili s mrtve točke oni će vas jednostavno ignorirati. Oni žele sve, ali da se za to ne moraju puno potruditi.

Ovnovi su skloni verbalnim uvredama koje upućuju svima koji ih naljute te se mogu posvađati bilo kada i bilo gdje i s bilo kime

Blizanci
Nepredvidivi, ali ne u dobrom smislu riječi. Stalno rade planove i to istovremeno njih nekoliko te potom promijene mišljenje i sve otkažu, što prema van izgleda neodgovorno i djetinjasto. Ovu osobinu mnogi mogu protumačiti pogrešno te ih smatrati prepredenima i proračunatima.

Rak
Osjetljivi i nesigurni. Tipovi osobe kojima je uvijek potrebno tuđe odobravanje, što god radili. Ako ga ne dobiju, odmah počinju sumnjati kako ih ne volite. Rakovi mogu biti melankolični, paranoični i ćudljivi. Zbog tih osobina često žale sami sebe jer misle da su se svi okrenuli protiv njih, što je gotovo uvijek pogrešno.

Lav
Arogantni i tašti. Lavovi imaju poprilično veliki ego te mogu biti samodopadni do krajnjih granica. Rođeni su vođe zbog čega imaju mnogi sljedbenika, zbog čega se često osjećaju nepogrešivo i nedodirljivo. Njihova konstantna potreba da budu u centru pažnje čini ih naizgled drskima i narcisoidnima.

Djevica
Sitničavi mikro vođe. Djevice su perfekcionisti koji ne prihvaćaju tuđe kritike. Uvijek rade po svom te će pokušati svim silama svima oko sebe nametnuti svoje mišljenje. Ova osobina u kombinaciji s njihovom nefleksibilnošću drugima može biti vrlo iritantna, posebno onima koji imaju drugačije mišljenje od njih.

Vaga
Imaju konstantnu želju da udovolje svima. Vage su vrlo neodlučne zog čega si rade pritisak te će prije prihvatiti tuđe mišljenje nego svoje. Njima je najvažnije da se nikome ne zamjere te zbog toga gotovo nikada ne ističu svoje mišljenje i stav, što drugi mogu vidjeti kao vrlo iritantnu naviku.

Ribe nemaju osjećaj za vrijeme te će ih svi koje poznaju, barem jednom negdje i nekada čekati... i čekati

Škorpion
Zahtjevni i uvijek žele biti u pravu. Iako se izvana mogu činiti slabima, to je samo njihova fasada jer unutra se skriva proračunata osoba. Kako bi maksimalno izmanipulirali bliske osobe, igraju samo po svojim pravilima što će mnogima vrlo brzo dosaditi i postati naporno.

Strijelac
Mnogi ih ponekad mogu smatrati plitkima i površnima. Prate trendove te uvijek pokušavaju biti 'in', a kako bi pridobili ljude na svoju stranu neće se libiti upotrijebiti svim arsenalom s kojim raspolažu. Ipak, najiritantnija osobina ovog horoskopskog znaka je tvrdoglavost zbog koje ljudima mogu početi ići na živce.

Jarac
Nepopustljivi i puni sebe. Iako će se samozatajni Jarci na prvu učiniti sramežljivima, to je samo njihova maska te će vas pokušati iskoristiti kako bi ostvarili svoje želje. Nemilosrdni su, tvrdoglavi te misle da su uvijek u pravu, što bliskim osobama, ali i onima koji su ih tek upoznali može biti poprilično iritantno.

Vodenjak
Vrlo neiskreni prema sebi. Kada se osoba trudi svim silama biti netko drugi, to može ispasti vrlo iritantno. Kada pretjeraju s 'glumatanjem' drugi takvo ponašanje mogu smatrati pomalo neobičnim te ih se nerijetko svrstava među čudake. Njihovo nekonvencionalno, distancirano ponašanje mnogima nije drago.

Ribe
Uvijek kasne i uvijek su u svom filmu. Pripadnici znaka ribe nemaju osjećaj za vrijeme te će ih svi koje poznaju, barem jednom negdje i nekada čekati... i čekati. Uvijek izgledaju kao da su se tek probudili, a to je zbog toga što su uvijek izgubljeni u nekom svom svijetu. Tko ih dobro pozna neće im zamjeriti, no tijekom upoznavanja ili na poslu mogu djelovati smušeno i zbunjeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju