Kraljica Hrvatske i druga pratilja Kraljice svijeta Tina Katanić okitila se još jednom, ne tako laskavom titulom najgore odjevene osobe. Nju to ne brine jer radije je drugačija, nego modno uniformirana. Fashio Guru zavirio je u njezin ormar i umalo pao u nesvijest

'Tako si zgodna, a imaš tako malo ukusa' zavapio je Boris Banović i u cijelom ormaru uspio pronaći samo jednu kombinaciju koja odgovara njegovom ukusu.

'Nije mi interesantno biti dobro odjevena' tvrdi Tina koja je za kamere Red Carpeta otvorila svoj ormara i pokazala pregršt šljokica, perlica i roza boje.

Priznala je i kako u ormaru ima veliki broj stvari koje je kupila na putovanjima, no još nije skupila hrabrost da ih odjene i u njima prošeta po Zagrebu.

Fashion Guru Boris Banović ne shvaća njezinu opsjednutost barbie bojom pa je zavirio u ormar kako bi pokušao pronaći nešto čime bi ju maknuo s liste najgore odjevenih osoba.

Već nakon prvog pogleda upitao ju je je li odjeću kojom je napunila svoj ormar dobila besplatno. Uz jaknu s Disneyjevim likovima i roza čizmice s perlicama koju su napravljene posebo za Tinu bilo mu je jasno kako je njezin moto: samo neka zvecka i sjaji.

'Tako si zgodna, a imaš tako malo ukusa' zavapio je Boris Banović i u cijelom ormaru uspio pronaći samo jednu kombinaciju koja odgovara njegovom ukusu.

Tina je otkrila kako je na svjetskom izboru ljepote dobila simpatičan nadimak Miss Pinkie. Taj podatak nasmijao je Fashion Gurua koji ju opomenu da pripazi jer uskoro izlazi njegova lista najgore odjevenih osoba u 2008. na kojoj će se ona zasigurno naći na vrlo visokom mjestu.

Tina ga je pozvala da ju pogledaju zajedno, ona će napraviti kokice i poslušati njegove savjete. Tko zna možda se iduće godine nađe na nekoj drugoj listi...

Više na stranicama Red Carpeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju