Nakon ekskluzivnog otvorenja Bipa Fashion.hr-a u tunelu Grič, modni događaj sezone nastavio se samostalnom revijom Roberta Severa pod pokroviteljstvom Samsunga na Zagrebačkom velesajmu. Na najdužoj pisti ikad na Bipa Fashion.hr-u, omiljeni dizajner poznatih glumica koje su reviju pratile iz prvog reda, predstavio je bogatu kolekciju pod imenom Martina, a publika je uživala u čak 67 izlaza manekenki u kombinacijama koje su obuhvatile sve, od dnevnih do večernjih lookova

Oduševljenje novom kolekcijom Roberta Severa za jesen/zimu nisu krile ni brojne poznate osobe: Ecija Ojdanić, Ana Harmander Maras, Katarina Baban, Petra Dugandžić, Matko Knešaurek, Lujo Kunčević, Tihana Harapin, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Teo Perić, Kristina Bangoura, Ecija Ivušić, Sementa Rajhard, Petra Kraljev i brojni drugi.

Na drugoj večeri Fashion.hr-a Robert Sever pokazao je kolekciju koja donosi sve što treba modernoj chic ženi

Nova kolekcija RS brenda, koji je na reviji predstavio čitavu paletu total lookova donosi sve što treba modernoj chic ženi: ručno pletene vunene veste, parke, bomberice, hlače i nekoliko selekcija večernje odjeće koje je popratio niz posebnih modnih detalja kao što su krzneni grijači za uši, krune, bandana marame te naušnice i torbice. Inspiraciju za ovu kolekciju Robert Sever pronašao u glazbenim stilovima grunge, rock te u raskošnom razdoblju baroka.

Pistom se prošetala Martina u prepoznatljivom urbanom chic stylingu, stvorena za žene koje žele izgledati dobro i osjećati se nesputano. Košulje i volani za vječne romantičarke prisutni su i ovoj kolekciji, a razni modeli parki i kaputa razveselit će sve obožavateljice branda koje vole funkcionalnost i udobnost.

Poznat po vrhunskoj izradi i fokusiranosti na detalje, Sever je i ove sezone pripremio cijeli niz modnih dodataka koji će zasigurno biti novi must have. Tu su prije svega novi modeli popularnih kruna, krzneni grijači za uši i torbice. Sever je kolekciju zaključio s nekoliko večernjih lookova, koji su kolekciji dali i dašak sjaja i glamura.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju