Večernji izlasci iz tjedna u tjedan privlače poznate Hrvatice koje za te prigode izvlače najbolje iz svojih ormara. Tako su se na jednom druženju srele i prijateljice po krznu i lošoj frizuri - Mia i Alka

Obje dame u crnom, no pogodila je samo jedna i to Mia Begović, no da sve ne bude savršeno pogriješila je s odabirom frizure.

Alka Vuica je zeznula i s crnom te s previše nakita.

Na nedavno održanoj modnoj manifestaciji Cro A Porter dizajneri iz regije su pokazali kako domaći dizajneri moraju papati još puno modnih žganaca.

Kraljica Hrelića Nina Violić uspjela je oduševiti Fashion Gurua, no ne stajlingom već činjenicom da je jedina žena s modnim mudima u Hrvata.

Alex Grdić i ovaj nas je tjedan počastila jednom mudrom izjavom vezanom uz situaciju u državi pa je sunarodnjacima poručila:

'Rekla bi Hrvatima da ne prestaju vjerovati u sebe, da se puno smiju i da ne izgube svoj duh', rekla je Alex.

Njezina frendica Štefa Zbregov ne odustaje od divljanja po prašumama i grozomornog stajlinga. Ovog puta s Dvinom Meler kreće u Južnu Ameriku.

Boris Kosmač je izjavio kako je zajedno s proljećem i on propupao, no Fashion Guru ga je podsjetio kako je to samo njegovo salo koje skriva ispod steznika.

Jedna od dama koja se gotovo uvijek nađe na meti Fashion Gurua je zgodna Antonija Šola i to samo zato što se ne zna odjenuti.

'Sama radim stajling, vidjela sam na naslovnici jednog časopisa koje boje se nose zajedno pa sam se tako obukla', pojasnila je Guruu Antonija.

Žanamari Lalić je odbila komentirati svoj ljubavni život jer nema veze s poslom, no zato je Fashion Guru prokomentirao njezin stajling i opisao ga ovako:
'Tako se ne bi odjenula ni Antonija Šola zajedno s Alkom i Štefom Zbregov', rekao je.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju