Prošli su tjedan obilježila modna događanja, koncerti i dobar provod, a gdje su kamere tu su i domaći celebovi pa niti poznatih lica željnih medijske pažnje nikako nije nedostajalo

Protekli su tjedan obilježili dobri provodi uz modu, koncerte i partije diljem grada. Mlada dizajnerica Anamarija Asanović voli posjećivati javna događanja, ali ne ona koja se tiču njezine struke.

Čini se kako ju uopće ne zanimaju radovi svojih kolega jer nije uspjela izdvojiti niti jedan dan kako bi pogledala barem jednu modnu reviju.

Anamarija voli izgledati elegantno što je još jednom i potvrdila pojavivši se na otvorenju trgovine u zlatnom topu i crnoj suknji što je ipak malo preozbiljna kombinacija za njezine godine.

Osim Fashion.hr-a modni događaj koji je privukao brojne posjetitelje bio je sajam vjenčanja. S obzirom da vjenčanja kao i popratni sadržaji moraju biti kičasti, patetični i pomalo trashy događanje je bilo sa stilom.

Majka troje djece i supruga nogometaša Anica Kovač je za ovu priliku ponovno stala na pistu te je zablistala u minijaturnoj svjetlucavoj haljini koja je naglasila njezinu još uvijek savršenu liniju.

>> Koliko bivšim manekenkama treba da se spreme za izlazak?

>> Zašto su se Maji Šuput ispuhale usnice?

Osim bivše misice te Žanamari Lalić koja je jedva dočekala priliku da odjene vjenčanicu najviše pažnje na pisti je plijenila nesuđena nevjesta Iva Jerković koja je tijekom života nosila toliko vjenčanica da joj je sada već vjerojatno muka od same pomisli na udaju.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju