Čovjek kojeg su Hrvati izabrali da ih vodi dao je otkaz, a uz vođu izgubili smo i premijera s besprijekornim stilom odijevanja. Ništa zato imamo Severinu koja je svoju turneju započela u haljinici za koju je potrošeno svega 20 centimetara materijala

Dr. Ivo Sanader stvarno ima smisla za modu, uvijek bira ručno izrađene košulje, a posebno je slab na skupe satove. Ima više stila od bilo kojeg drugog političara, no jedino što mu je Fashion Guru zamjerio je izbor cipela koje su uvijek bile - ružne.

Za svoju je nasljednicu odabrao ženu koja ni ehoton ne zna staviti kako treba, a jedne godine je bila visoko na Guruovoj listi najgore odjevenih osoba. Njezine modne eskapade su naširoko poznate, no u posljednje vrijeme se kod Jadranke Kosor ipak vide lagani pomaci na bolje...

Etiketirana kao preljubnica Zrinka Cvitešić se u medijima ipak najviše pojavljivala zbog lošeg stila odijevanja. No u crnom i decentnom izdanju i Fashion Gurua je uspjela ostaviti bez teksta. On je oduševljen!

Severina koja je započela turneju s Goranom Bregovićem za prvi je koncert na opatijskoj pozornici odjenula najmanju haljinicu na svijetu. za sve je kriv srpski dizajner Zvonko Marković koji brine o izgledu i stilu Cece i Jelene Karleuše. Za Severininu haljinicu je potrošio svega 20 centimetara materijala.

U skladu s vremenom Fashion Guru donosi top listu slavnih koji se najviše znoje:

5. Davor Gobac voli dijeliti svoje izlučevine s publikom

4. Luka Nižetić se znoji jer ga još uvijek pucaju hormoni

3. Gibonnijeva fleka je toliko velika da je probila i na sako

2. Jole u žaru nastupa ne vodi brigu o znojnim mrljama

1. Minea je pokazala da ni slabiji spol nije imun na znojne mrlje

Više na stranici Red Carpeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju