Čovjek kojeg su Hrvati izabrali da ih vodi dao je otkaz, a uz vođu izgubili smo i premijera s besprijekornim stilom odijevanja. Ništa zato imamo Severinu koja je svoju turneju započela u haljinici za koju je potrošeno svega 20 centimetara materijala

Dr. Ivo Sanader stvarno ima smisla za modu, uvijek bira ručno izrađene košulje, a posebno je slab na skupe satove. Ima više stila od bilo kojeg drugog političara, no jedino što mu je Fashion Guru zamjerio je izbor cipela koje su uvijek bile - ružne.

Za svoju je nasljednicu odabrao ženu koja ni ehoton ne zna staviti kako treba, a jedne godine je bila visoko na Guruovoj listi najgore odjevenih osoba. Njezine modne eskapade su naširoko poznate, no u posljednje vrijeme se kod Jadranke Kosor ipak vide lagani pomaci na bolje...

Etiketirana kao preljubnica Zrinka Cvitešić se u medijima ipak najviše pojavljivala zbog lošeg stila odijevanja. No u crnom i decentnom izdanju i Fashion Gurua je uspjela ostaviti bez teksta. On je oduševljen!

Severina koja je započela turneju s Goranom Bregovićem za prvi je koncert na opatijskoj pozornici odjenula najmanju haljinicu na svijetu. za sve je kriv srpski dizajner Zvonko Marković koji brine o izgledu i stilu Cece i Jelene Karleuše. Za Severininu haljinicu je potrošio svega 20 centimetara materijala.

U skladu s vremenom Fashion Guru donosi top listu slavnih koji se najviše znoje:

5. Davor Gobac voli dijeliti svoje izlučevine s publikom

4. Luka Nižetić se znoji jer ga još uvijek pucaju hormoni

3. Gibonnijeva fleka je toliko velika da je probila i na sako

2. Jole u žaru nastupa ne vodi brigu o znojnim mrljama

1. Minea je pokazala da ni slabiji spol nije imun na znojne mrlje

Više na stranici Red Carpeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju