Fashion Guru je zavirio u dekolte poznatih dama i otkrio čiji gumbići stoje usprkos velikoj vrućini koja topi sve pred sobom. Otkrio je i tko se odijeva kao da ima glavnu ulogu u SF filmu, a tko bi trebao dijeliti kondome

Umjesto da dijeli savjete o seksu, Marija Štrajh promovira najgori modni izričaj koji je Fashion Guru vidio. Savjetuju joj hitnu promjenu u odijevanju, a hlače, košulja i majica te vrećica kondoma odlično će joj pristajati! Umjesto modnih savjeta, neka uči mlade djevojke odgovornom seksualnom ponašanju.

Mnogi poznati pojavili su se na koncertu u čast Dvornikovih, a svojim je stilom iznenadila Ela Dvornik. Ela je pokazala da više nije tako mala, a ni nevina. Na odličnom je modnom putu, a dronjke je zamijenila veselim i razigranim kreativno osmišljenim kombinacijama. Povadila je i višak metala iz ustiju što se posebno dojmilo Fashion Gurua.

Josipa Lisac pojavila se odjevena kao da ima glavnu ulogu u SF filmu, a usprkos temperaturama od 35 stupnjeva Celzijusa dobro se zaogrnula odjećom. Svaku pohvalu Fashion Gurua zaslužila je Ivana Kindl koja je konačno pronašla haljinu u kojoj je izgledala ženstveno!

Prsata plavuša koje je u Crnu Goru pristigla ravno iz Hollywooda, Pamela Anderson prošetala je u dnevnom kratkom izdanju, dok je za večer odabrala dugu haljinu koja je sakrila njezine atribute. Pamela se odlučila na poslovni potez u Crnoj Gori, a gradnju hotela osigurat će joj atraktivno poprsje koje ju prehranjuje već godinama.

U ovotjednoj top listi Fashion Guru je pokazao pet stvari koje su pokazale da uspravno stoje usprkos velikim vrućinama, a prvo mjesto je zauzela Snježana Mehun koja koristi svaku priliku da zavede svojim gumbićima!

Više na stranici Red Carpeta!

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju