Fashion Guru je zavirio iza kulisa Cro A Portera, otkrio tko kopira Seku Aleksić i pozdravio proljeće s pet najljepših domaćih dekoltea

'Tko god ne stane u broj 36 debeo je', tako kaže glumica Anne Hathaway, a za nas bi to značilo kako je 90 posto Hrvata pretilo.

Ostalo su manekenke, a one su prošli tjedan provele na Cro A Porteru. Produkcijski Viktor Drago je napravio dobar posao, no dizajneri su ovaj puta podbacili.

Kopirali su se svi mogući svjetski dizajneri, no kopirali su se i naši pa je Juraj Zigman dobio svog klona. Iz mora revija iskočili su Hippy Garden i gost iz Španjolske Leonardo Rodriguez.

Vjerna pratiteljica neobičnog modnog izričaja je Alka Vujica. Na Cro A Porteru se pojavila kao da je izašla iz Burde, takvi krojevi se nalaze samo u njemačkim časopisima iz 1983. godine. Jedino što bi moglo proći su cipele, no neka ih se nauči zakopčati.

Dekolteom nas je počastila i Josipa Pavičić i pokazala kako ima 'sisu za utrku'. Uopće nije bitno što ima na sebi i pašu li joj uz odjeću cipele!

Totalnu pomamu na Cro a Porteru je napravila Seka Aleksić, koja neodoljivo podsjeća na Indiru. Seka ima samo sočnije usne i malo više umjetnih trepavica. Vječno pitanje ostaje je li Seka kopirala Rihannu ili Indira Seku?

U prvim su se redovima stiskale glumice, Nataša Janjić je dobro proučila što u posljednje vrijeme nosi Kate Moss pa je brže bolje na sebe stavila mornarske pruge i crveni ruž na usnima. Kristina Krepela je izgleda listala isti časopis...

Top 5 dekoltea

5. Amela Čilić je pokazala da je u top formi

4. Slađin se dekolte smanjio, no svejedno i u dućan dolazi naoružana

3. Sonja Kovač je namjerno prošetala pistom u kreaciji koja je otkrila da ima grudi za pokazivanje

2. Leona Paraminski svoje je grudi pokazala samo zbog umjetnosti

1. prvo mjesto je odnijela Dragana Radošević. Zbog novih grudi ne osjeća ništa pa čak ni da joj je haljina skliznula...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju