Fashion Guru je još jednom pronašao materijal za svoju rubriku. Brojna javna događanja okupila su poznata i nešto manje poznata imena među kojima su se kao i uvijek našle Nina Badrić, Snježana Mehun i Jelena Rozga. Doznate tko je bio uspješan, a tko je podbacio u modnom smislu

I dok je Vjekoslava Bach konačno pokazala dobar stajling Nina Badrić je potpuno podbacila. Pojavila se bez šminke, s dosadnom frizurom odjevena u običnu majicu koja više proširuje nego sužava.

Sveprisutna Snježana Mehun u jednom je danu obišla dvije manifestacije za koje je pripremila naravno dva stajlinga i to od decentne haljine i bunde za otvorenje muzeja pa sve do svjetlucave haljinice za večernji izlazak i to samo u sat vremena.

Cro A porter je i ove godine okupio poznata i manje poznata imena. Jedna od najzapaženijih revija bila je ona Andreje Bistričić, ELFS-a te Matije Vujice koja je nakon kraće pauze zabljesnula svojim raskošnim kreacijama.

>> 'Posvuduše u balerinkama hodaju kao patke'

>> Uske haljine utegnule tijela Alex Grdić i Stefani Hohnjec

Osim Jelene Rozge, Nine Badrić i Snježane Mehun koje se trenutno mogu susresti na svim javnim događanjima, Cro A Porter je posjetila i Indira koja se konačno odmakla od svog upečatljivog 'disko kugla s perikom' stila i uskočila u nešto puno primjerenije prigodi.Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju