S dolaskom ljeta celebrity scena polako se seli na obalu. Modno događanje na Bolu okupilo je standardna lica i cure u štiklama koje su zaboravile na plažu i kamenčiće te uništile pete, a festival lakih nota u Vodicama otkrio je stajlinge domaćih zvijezda koje su Fashion Guruu zadale glavobolje

U vikendu sunca, mora i mode uživale su Kristina Bradač koja je jednostavnu haljinu ukrasila odličnom ogrlicom te Petra Dugandžić koja je modnu kreaciju osmislila sama, bez pomoći stilista i dizajnera.

>> Vatrene pjevačice hrabro ogolile noge

Poznata lica okupila su se i u Vodicama na CMC festivalu gdje je uistinu bilo svega. Andrea Šušnjara, mlada i zgodna pjevačica grupe magazin pokazala je stajling koji je stao na granici ozbiljnog i groznog, nije se proslavila niti Minea koja je pokazala haljinu koju kao da je odabarala u trgovini kineske visoke mode.

Crvena haljina s prednjim kratkim dijelom koji je otkrio noge pjevačice blijeda je kopija Severininog izdanja koje se pamti.

Fashion Guru posebno se zaprepastio kada je vidio stajling Maje Šuput u kojem je nastupila na festivalu u Vodicama. Cipele od pola metra, trepavice od tri metra i kosa od pola kilometra stajling su u kojem ga je Maja Šuput podsjetila na božićnu jelku.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju