Muškarci koji nisu sigurni kako se ponašati u društvu djevojke koju žele osvojiti savjete mogu potražiti u bontonu koji je sastavio Fashion Guru. Uz niz duhovitih opaski Boris Banović pretvara sirovine u urbane frajere

Rješenje za sve probleme oko izbora odjeće, mjesta za savršenu večeru, uzbudljivog seksa te glazbe i filmova koji će do njega dovesti možete pronaći u 'Vodiču za urbane frajere' kojeg potpisuje Fashion Guru.

'Knjigu će u početku kupovati cure, a muškarci će to raditi poskrivećki', siguran je Boris Banović koji poziva mame, tete i bake da ovo štivo poklone tinejdžerima jer će im pomoći da izrastu u prave urbane frajere.

Iako na prvi pogled izgleda da mnogi muškarci znaju sve o tome, detaljne upute su i više nego dobrodošle, a pogotovo one koje pojašnjavaju kako pravilno navući kondom. Da bi do toga uopće došlo muškarac mora znati niz stvari koje će njegovu odabranicu baciti na koljena.

'Ovo nije trendy štivo koje će se čitati samo jedno ljeto, ova knjiga je prepuna savjeta koji će trajati', rekao je Fashion Guru.

Postoje sitnice s kojima se muškarci vole hvaliti, no pripadnice ljepšeg spola one jednostavno ne zanimaju. Lupkanje  vilicom po stolu, glasno razgovaranje na mobitel i hvalisanje raznim glupostima samo su neke od njih. Muškarac mora usmjeriti pažnju na prave stvari i naučiti se ponašati u određenim situacijama.

To je ono što Fashion Guru želi postići svojom knjigom koju je napisao jer smatra kako će pomoći muškarcima da poboljšaju vlastiti život.

Dar za najbrže!

Fashion Guru i Zadovoljna poklanjaju 'Vodič za urbane frajere' Jeleni Gvozdanović iz Zagreba.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju