I protekli je tjedan prošao u znaku javnih događanja i istupa koji nisu mogli proći neprimijećeno, za što je zaslužan Fashion Guru. Doznajte tko se ovaj put našao na listi i osvojio modne pluseve ili minuseve

Da push up grudnjak daje snažan efekt potvrdila je Ecija Ivušić koja je svoju usku, crvenu haljinicu začinila opasnim dekolteom koji nikako nije mogao proći nezamijećeno.

>> I mi imamo domaću Suri Cruise u štiklama

I dok za Eciju možemo reći da je seksi kao Vlatka Pokos na samim počecima, za Lanu Banely možemo reći da je pravi komad. Iako ponekad u odabiru odjeće zna biti dosadna, kada se lijepa Lana pojavi silikonske 'koke' padaju u sjenu.

>> Koji je jedini stilski minus Lejle Filipović?

Nakon povratka s Eurosonga Nina Badrić izgleda mladenački i zanosno. Kada je vidimo u bijelom, elegantnom odijelu, s dugim raspuštenim loknama ne možemo se ne zapitati što joj je trebalo crno jedro outfit u kojem je zapjevala u Bakuu.iako je posvudušama teško konkurirati protekli tjedan ipak su obilježile političarke. Nakon što je ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy dokazala kako je u platformama vrlo teško hodati po travi i kamenju pod povećalom Fashion Gurua se našla i uvijek dotjerana Vesna Škare Ožbolt koja nas je iznenadila pojavivši se bez trunke šminke, u crnoj, dosadnoj i neprimjetnoj kombinaciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju