U ovotjednom izdanju Fashion Gurua najgore su prošle naše predstavnice na eurovizijskom natjecanju. Provjerite kako su prošli ostali hrvatski trendseteri i je li itko izabrao prihvatljivu modnu kombinaciju

Još dugo vremena nitko neće dignuti takvu prašinu kao Gotovčevi. Svježe rastavljeni supružnici uživaju u slobodni pred cijelom nacijom. Dok Simona traži novog partnera, Ante kako bi pokazao da nema novaca svima pokazuje svoje istrošene Paciotti cipele.

Između braka i trudnoće, Iris Androšević uhvatila je priliku za malo naslikavanja. Sva u crnom, ziheraški do bola, ali je barem izabrala malo pomaknuti kroj.

Sportaši pak njeguju sportsko-glam look kojeg je pokrenuo David Beckham, ali on je već potpuno druga liga. Dolce&Gabbana su stalno inspirirani nogometašima tako da nije čudo da je Jerko Leko izabrao upravo taj dvojac za svoj modni izbor.

Feminemke kao da su stigle iz vinograda iliti svoj omiljene modne destinacije Konščinjske ulice. Pameline naušnice u kombinaciji sa seljačkim čizmama idealan su izbor za predstavnicu na 'Ruralsongu'.

Nika je Borosane presvukla brušenom kožom u želji da sliči Nini Violić, no ona nikada nije bila na odvikavanju. A niti Amy Winehosue na otvorene prste ni pod razno ne bi navukla hulahopke, bez obzira kako 'ubijena' bila.

Neinventivan imidž Danijele Pintarić spasio je lijepi dekolte.

U top 5 ljestvici Fashion Guru izdvojio je naj izdanja Alke Vuice:

5. Inovativna Alka u izdanju Juraja Zigmana

4. Afrički motivi i divlji printevi na nastupu na Dori

3. Plavokoso izdanje popularne pjevačice

2. Zlatne rukavice i ružičasto krzno na skijanju

1. Kombinezon s motivom divlje mačke

Više u Red Carpetu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju