Iako je Sarajevo proteklih dana bilo centar svih događanja za što su zaslužne zvijezde koje su se prošetale crvenim tepihom festivala u prvom se planu našla i lijepa naša, točnije split gdje će se po prvi puta održati izbor ljepote na kojem će must have biti silikonske grudi

Sarajevo je trenutno glavna destinacija velikih zvijezdi, ali kako to obično biva, i onih koji se tako vole zvati.

Pripadnice ljepšeg spola haljinama su pokušavale plijeniti najviše pažnje, no kada je Severina u blizini to može biti vrlo teško. U dugoj žuto zelenoj haljini pokazala je da je malo smršavila, ali i da još uvijek itekako brine o svom izgledu. Jedini nedostatak bio je vidljivi trag od kupaćeg kostima koji se kao i prošle godine poprilično isticao.

Vanja Rupena je potegnula sve do Sarajeva, a pojavila se u društvu 'frajera'. Lijepa manekenka je za ovu prigodu odabrala besprijekoran stajling modne kuće Fendi koji uključuje jednostavnu bijelu haljinicu i malu torbicu.

I Lejla Filipović se prošetala crvenim tepihom i to u šarenoj dugoj haljini dubokog dekoltea u kojoj je izgledala vrlo elegantno.

No i u Hrvatskoj je bilo veselo za što su bili zaslužni domaći narodni zvukovi. U tom se ritmu zanjihala i popularna Jelena Rozga koja je za koncert odjenula svoju uniformu- minijaturnu usku haljinu koje bi se već pomalo trebala riješiti, ali koje itekako pašu uz njezin glazbeni opus.

A naša obala biti će bogatija za još jedan izbor ljepote i to Miss Erotike Mediterana za što je zaslužna ni manje niti više nego organizatorica Gianna Apostolski.

Izbor se može nazvati okupljanje polugolih komada na jednom mjestu, preduvjet za sudjelovanje je bio ljepota, inteligencija i naravno nezaobilazne silikonske grudi, a održat će se 28. kolovoza u klubu La Mirage.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju