Fashion Guru se osvrnuo na Fashion Week Zagreb i reviju Ivane Popović te po prvi puta pohvalio izgled Mije Begović. Osvrnuo se i na nestašne grudi Maje Cvjetković i dao dobronamjerni savjet Žanamari Lalić

Fashion Week je ove godine promijenio ambijent i uskratio Fashion Guruu noćne more koje je znao imati kao posljedicu tog modnog događanja.

Pobjednice Modnog ormara Ana Fucijaš i Marija Koštić pokazale su svoje odlične i kreativne modele i na Fashion Weeku. Među stranim gostima istaknuo se Victor de Souza koji kreira za Jessicu Biel i Sarah Jessicu Parker.

Ivana Popović je iznenadila svojom revijom na kojoj je pokazala i nosive komade, a publiku je počastila i lezbijskim pjevačkim zborom 'Le zbor'. Cure su oduševile glasom, a kad bi se još malo i stesale bio bi to dodatni plus.

Kako to obično biva prve redove je zauzela i pokoja poznata osoba, no fashion guru se pita zašto se osobe koje najmanje znaju o modi uvijek guraju u prve redove na svim revijama. Jedna od njih je i Mia Begović, od kada je ostavila svog supruga kao da joj se vratio mladenački duh.

Iako je nerijetko bila na meti Fashion Gurua zbog modnog izričaja i on je priznao kako joj se stil popravlja, a i u licu izgleda odlično. Što se dogodilo?

U prvom redu su bili Tarik i Lejla koja bi svog supruga trebala podučiti oko odijevanja, Dijana Čuljak Šelebaj u standardnoj kombinaciji dobro potkovanih supruga: Chanel, čizme iznad koljena, frizura postojana i sve kako treba te Tončica Čeljuska kojoj, kad su odjeća i stil u pitanju teško da se može pomoći.

Bila je tu i uvijek diskretna Vanja Mamić koja je svaki put jednostavno i dobro odjevena.

Prvi red je zauzeo i Mladen Burnać s novom djevojkom koja je postala instant poznata jer je uvalila žvaku Sanaderovoj kćeri.

>> FOTO: Dječački look Žanamari Lalić

>> Slavna imena otvorila zagrebački Fashion Week

Ovaj tjedan su i posvuduše bile u akciji. Na scenu se vratila Maja Cvjetković koja je neko vrijeme provela u Londonu, no to joj nije pomoglo u modnom smislu. Što god da odjene njezine grudi su toliko nestašne da su se, od kada je sa Šukerom počele ponašati kao nogometne loptice.

Ima se, može se. To je moto pjevačice grupe E.T. Katarine Rautek. Na jednu običnu premijeru stigla je u jednom od najružnijih krzna, uz nju se pojavila i Žanamari Lalić u rustikalno seljačkoj kombinaciji. Kad bi poradila na stajlingu i pjesme bi došle do izražaja...

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju