Fashion Guru krenuo je u još jednu avanturu te obišao sva javna događanja koja su obilježila protekli tjedan. Među poznatim licima odabrali smo samo najzanimljivija koja su se istaknula svojim ukusom ili pak neukusom

Žanamari se čini se priklonila darkerima, odnosno pokušala spojiti darkerski look s daškom glamura.

No kombinacija i nije bila toliko uspješna kao što to ona misli jer nas je podsjetila na prodavačicu u sexy trgovini, a čudnovato metalno prstenje po prstima joj doista nepotrebno.

Manekenka Anita Dujić njeguje ulični stil koji joj savršeno pristaje, ali lijepa manekenka je čini se odustala od boja i ostala na crno-sivoj kombinaciji koja savršeno opisuje tmurno vrijeme.

Helena Minić
je, s druge strane spojila nespojivo. Suknja, košulja i kaput su jedna priča, a turban i naušnice koje izgledaju kao s tržnice sasvim druga i nema veze s vezom.

>> Minea: Haljinu zasjenile mrlje od znoja

>> Koja je razlika između Modnog mačka i Maje Cvjetković?

A vesele boje čini se zabranjene su i u susjednoj zemlji što je potvrdio srpski glumac Stefan Kapičić koji je po tko zna koji put odabrao stil Johnnyja Deppa, a njegova Miranda ga slijepo prati u stopu. No bez obzira na sve dobar su par što znači da bi na njima i obična krpa dobro stajala.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju