Fashion Guru se i ovog tjedna osvrnuo na izgled slavnih dama te prokomentirao frizure Stefani Hohnjec i obline Sunčice Lalić. najviše ga je iznenadio styling Lepe Brene kojim ga je podsjetila na službenicu u pošti

Minimalistička pista na nedavno završenom Fashion Weeku omogućila je bolji pogleda na modele koji su sami po sebi bili prilično šareni. I slavne Hrvatice koje su stigle provjeriti najnovije trendove potrudile su se i nabacile na sebe sve što su pronašle u ormaru.

U tome je prednjačila Nika Fleiss koja je bila tolika šarena da je Fashin Guru morao staviti skijaške naočale kako bi ju mogao pogledati.

Martina Vrbos i Ivana Marić izgledale su kao da ih je netko zalio kantom boja, pa su jednostavno odjevene Vjekoslava Bach i uvijek prisutna Uršula Tolj bile pravi melem za oči.

Uršulica koja posjećuje baš sva događanja u gradu nakon Fashion Weeka je samo nastavila pa je već drugi dan u gradu promovirala svoju novu frizuru. ma koga to više uopće zanima?

Gradom su prošetale i cure iz grupe Feminem odjevene poput karnevalskih plesačica. Fashion Guru je pohvalio njihova lijepa tijela, no haljine koje su otkrile gotovo sve razveselile su prolaznike , no definitivno nisu najbolji odabir za dnevno pojavljivanje u javnosti.

Nicole bi uz odabir odjeće trebala provjeriti i koliko vremena provodi ispod kvarc lampe jer neće dobro završiti!

Sveprisutna Stefani Hohnjec pokušava se pretvoriti u posvudušu, no još nije naučila kako, da bi u tome uspjela mora promijeniti frizuru barem dva puta godišnje. Problema s kosom ima i Vesna Škare Ožbolt koja se silno trudi biti in, no to joj ne polazi za rukom.

Svi kojima je moda jako važna pohitali su na otvorenje Nicolasa u Novi Vinodolski. Tamo su se pokazali i Sunny i Honey ili Sunčica i Dragan. Ona je bila odjevena na nivou zadatka, a obline koje joj je donijelo majčinstvo odlično joj stoje. I kod nje čekamo još samo promjenu već dosadne frizure.

Na svim gradskim zbivanjima pokazala se i posvuduša Jelena Veljača koje nema gdje nema, a svugdje se pojavljuje u istoj ili sličnoj odjeći,. Srećom sve joj odlično stoji!

I poslastiac za kraj je Lepa Brena koja je zavirila u Nicolas kako bi provjerila ima li što za nju. Fashion Guru joj savjetuje da uzme bilo što, jer sve je bolje od onoga što nosi. Odjeća na njoj izgleda poput uniforme koje nose službenice u pošti!

Više na stranici Red Carpeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju