Mirela Rupić ponovno je progovorila o 'svom i Goranovom gradu', Aleksandra Grdić odjenula je nešto nalik na haljinu,a Stefani Hohnjec pokazala je novu liniju. Provjerite nove komentare Fashion Gurua i otkrijte koja zvijezda najviše pokazuje noge

Je li to majica, haljina ili krpa na grudima Aleksandre Grdić?, zapitao se Fashion Guru koji nije mogao odgonetnuti koji je odjevni predmet bivša missica stavila na sebe.

No, zato je imao prigovor na račun nove missice Ivane Vasilj koja se na gotovo svim eventima pojavljuje u istoj haljini.

- Ukoliko direkcija izbora za Miss ne riječi Ivanin problem, u Red Carpetu ćemo organizirati akciju, predlaže Guru.

Stefani Hohnjec vidno je smršavila, no za make-up je odabrala ljubičastu boju zbog koje izgleda kao da je pala na stepenicama.

Maja Cvjetković se odlučila za imidž vesele udovice, no dok se kao Ann Nicole Smith ne uda za 80. godišnjeg milijardera, tako neka se odijeva na sprovodima, smatra Guru.

I tko najviše pokazuje noge u Hrvata, odnosno Hrvatica?

Na 5. je mjestu Ella Dvornik koja obožava kratke suknje, na 4. Jelena Rozga koja svoje baletne noge pokazuje sve u 16. Treće je mjesto zauzela Dolores Lambaša, a 2. Nikolina Pišek koja će morati zatražiti hitno odstranjivanje minice kod estetskog kirurga. Na 1. je mjestu Indira Vladić Mujkić koja je, otkako je smršavila, odlučila pokazivati svoje donje atribute.

Više na stranici Red Carpeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju